Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Δευτέρα είναι μια πιο αισιόδοξη μέρα - Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Δευτέρα είναι μια πιο αισιόδοξη μέρα για σας, με τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη να κάνει τα πράγματα να ρέουν στην καθημερινότητα σας. Πολλοί από σας μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας ή να συζητάτε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σας καλεί να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να δώσετε υποσχέσεις, διότι μπορεί να μην φανείτε συνεπείς στην τήρηση τους στο μέλλον. Επίσης προσέξτε την ανταγωνιστική σας διάθεση τώρα που έχει γυρίσει ορθός και ο κυβερνήτης σας στο ζώδιο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη περνά όλη την ημέρα στο ζώδιο του Τοξότη και θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πιο έντονα σήμερα. Πιθανώς θέλετε να δείτε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από διάφορες ρυθμίσεις ή διακανονισμούς ή μπορεί να προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη στο ισοζύγιο εσόδων – εξόδων. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, τετραγωνίζει τον Δία και σας καλεί να κάνετε τη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης προτεραιότητα σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Λίγη ώρα ύπνου παραπάνω, ένα ποτήρι νερό και πιο υγιεινά σνακς μπορεί να κάνουν περισσότερο καλό, από το να πέφτετε με τα μούτρα σε άλλη μια στερητική διατροφή. Σήμερα καλό είναι να προσέξετε επίσης σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας, αλλά και τις μετακινήσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη, στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και αν τις προηγούμενες ημέρες είχατε προβλήματα σε μια σχέση ή νιώθατε στασιμότητα οι εξελίξεις μπορεί να τρέξουν πιο έντονα από σήμερα. Αυτό αναφέρεται τόσο στις ερωτικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή ακόμη και στις σχέσεις με τα παιδιά σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, η κυρίαρχη σημερινή όψη, δείχνει αστάθεια ή και κραδασμούς στα οικονομικά σας. Από την άλλη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα πράγματα δεν μπορεί να έχουν και μια θετική έκβαση. Μπορεί να υπάρχει μια αναπάντεχη είδηση για κάτι καλό ή το αντίθετο. Εσείς πάντως για καλό και για κακό… μαζέψτε λίγο τα χέρια σας και εξαφανίστε τις πιστωτικές από το οπτικό σας πεδίο.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ