Ολίβια Γαβρίλη: Τα έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού που έχει ενώ είναι έγκυος – «Η ψυχολογία μου πέρασε από διάφορα κύματα» (Φωτό & Βίντεο)

Η επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και η καραντίνα με την οικογένειά της

Μετά την ανάρτησή της στα social media, ότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Ολίβια Γαβρίλη, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

 

 

Η δημοσιογράφος και blogger μίλησε στην εκπομπή Love it για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, αλλά και την καραντίνα στην οποία βρίσκεται με όλη την οικογένειά της.

 

 

«Πήρα τα αποτελέσματα του τεστ την Πέμπτη το βράδυ, αλλά είμαι ήδη στην πρώτη εβδομάδα των συμπτωμάτων. Την προηγούμενη Δευτέρα άρχισα να νιώθω τα πρώτα συμπτώματα. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

 

 

Έμεινα έγκυος τον Μάρτιο είχα μια αποβολή τον Μάιο και έμεινα ξανά έγκυος. Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη που βιώνω σε lockdown και η δική μου ψυχολογία πέρασε από διάφορα κύματα», είπε αρχικά η Ολίβια Γαβρίλη.

 

 

Και συνέχισε: «Σε γενικές γραμμές οι έγκυες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, εφόσον περνούν ήπια τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Μένουν σπίτι, ξεκουράζονται, τρέφονται καλά. Το μωρό είναι ασφαλές μέσα στη μήτρα».

 

 

Για τα συμπτώματα του κορονοϊού που έχει η ίδια, ανέφερε: «Έχω περάσει όλα τα συμπτώματα, κάθε μέρα και διαφορετικά. Ξεκίνησα με ξηρό βήχα, αυτόν τον έντονο, τον ξαφνικό και πολύ έντονη σωματική κούραση, λες και είχα πάει γυμναστήριο και χτυπιόμουν τρεις ώρες.

 

 

Την επόμενη ημέρα εμφάνισα πυρετό μέχρι 37,9. Αυτό ήταν το peak του πυρετού μου και από την επόμενη υποχώρησε αλλά έμειναν πονοκέφαλος, κούραση, πόνος στις κλειδώσεις, ανοσμία, που ξεκίνησε την τρίτη μέρα και ακόμα δεν μπορώ να μυρίσω τίποτα».

 

 

Μιλώντας για τους φόβους της στην καραντίνα, δήλωσε: «Αρχικά η έγνοια μας ήταν οι γονείς μας και τα κοντινά μας πρόσωπα. Από το καλοκαίρι κυκλοφορούσαμε με μάσκα στη Θεσσαλονίκη».

 

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τρόπο που κόλλησε covid – 19: «Μία μέρα πριν από το lockdown κάναμε μια επίσκεψη σε πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα για να τους αποχαιρετήσουμε. Πήγαμε, λοιπόν, στο σπίτι και καθίσαμε στον καναπέ με τη μάσκα μας.

 

 

Την βγάλαμε μόνο για λίγα λεπτά για να φάμε. Κυριακή ένα άτομο του σπιτιού εμφάνισε πυρετό, Δευτέρα έκανε το τεστ και είχε τα θετικά αποτελέσματα και εγώ τη Δευτέρα είχα ήδη τα πρώτα συμπτώματα.

 

 

 

Όλη η οικογένειά μου μπήκαμε αυτόματα σε καραντίνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ