Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με κυρίαρχη την επιρροή της όψης Ήλιου-Άρη, που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση

Hμερήσιες προβλέψεις...

Με κυρίαρχη την επιρροή της όψης Ήλιου-Άρη, που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση, μπορούμε σήμερα να υπερβούμε τα εμπόδια, να είμαστε πιο φιλόδοξοι και η επιθυμία μας θα είναι να διακριθούμε και να ξεχωρίσουμε στο πεδίο της δουλειάς μας.

ΚΡΙΟΣ

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια, που σας δίνει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη στο ζώδιο σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορμή και η δύναμη πηγάζει από μέσα σας και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα μπορείτε πιο εύκολα βέβαια, να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη, μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να παραπέμπει σε μια ξαφνική εξέλιξη που σχετίζεται με οικονομικούς παράγοντες. Αν νιώθετε νοητικά ανήσυχοι και δεν ξέρετε πώς να καλμάρετε το νευρικό σας σύστημα, επιδοθείτε σε γυμναστική ή έστω λίγο περπάτημα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να μην γίνεται θυμός.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Το άγχος για κάποια κατάσταση φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει σήμερα είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα των υποχρεώσεων σας ή των σχέσεων. Βέβαια, μαντέψτε ποιος μπορεί να συμπεριφέρεται κάπως αλλοπρόσαλλα και μάλιστα να προκαλεί εντύπωση στους γύρω του. Σωστά μαντέψατε: εσείς!

Η αλήθεια, αγαπητοί μου Ταύροι, είναι πως δεν είναι εύκολο να έχεις τον Άρη τόσους μήνες στον 12ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα, γιατί θα υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σε πετάει εκτός προγράμματος, να σε κάνει πιο ευάλωτο όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και να σε γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Ευτυχώς κι αυτή η επιρροή φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Σήμερα προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε βάλει πολλά κάστανα στη φωτιά και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας, τελικά να μην καταφέρετε να βγάλετε πολλά που να μην είναι καμένα. Φυσικά είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας, από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα.

Τις περισσότερες φορές βέβαια που νιώθετε έτσι, είναι γιατί κάτι μέσα σας σάς δημιουργεί περισσότερη ένταση και αγωνία και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Έτσι το βλέμμα και την ενέργεια σας κλέβουν διάφορα πράγματα στο περιβάλλον σας, που σας αποσπούν από τις αληθινές σας προτεραιότητες.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ