Το τερμάτισε! Άντρας φυλακίστηκε αφού διέσχισε τη θάλασσα της Ιρλανδίας με jet ski για να πάει να δει.... την κοπέλα του εν μέσω Covid! (φωτό)

Ήθελε πάρα πολύ να δει την κοπέλα του...

Ένας σκωτσέζος φυλακίστηκε επειδή παραβίασε τα μέτρα του Covid-19 αφού διέσχισε τη Θάλασσα της Ιρλανδίας με τζετ σκι για να επισκεφτεί την κοπέλα του στο Νησί του Μαν.

Σύμφωνα με το BBC, ο 28χρονος Dale McLaughlan φυλακίστηκε για τέσσερις εβδομάδες αφού παραδέχθηκε ότι έφτασε παράνομα στο νησί, έχοντας ταξιδέψει από το Whithorn της Σκωτίας στο Ramsey, μια πόλη που βρίσκεται στα βόρεια της νήσου Μαν.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο McLaughlan περίμενε το ταξίδι να του πάρει 40 λεπτά, αλλά κατέληξε να διαρκέσει πάνω από τέσσερις ώρες.  Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της Νήσου Μαν, οι μόνοι μη κάτοικοι που επιτρέπεται να εισέλθουν ,είναι εκείνοι που έχουν λάβει ειδική άδεια.

Ο McLaughlan είχε προηγουμένως λάβει άδεια να δουλέψει ως εργάτης στο νησί για τέσσερις εβδομάδες τον Σεπτέμβριο αναφέρει το ladbible.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, αγόρασε το τζετ σκι και ξεκίνησε στο ταξίδι των περίπου 25 μιλίων (40 χιλιόμετρα). Έφτασε στο Ράμσεϊ την περασμένη Παρασκευή περίπου στη μια τα ξημερώματα και περπάτησε για άλλα 25 χιλμ μέχρι να φτάσει στο σπίτι της κοπέλας του. 

Μάλιστα το ζευγάρι πήγε σε δύο club το ίδιο βράδυ, ενώ την επόμενη η αστυνομία τον συνέλαβε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ