Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς: Το story στο Instagram και η Κωνσταντίνα, η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά (βίντεο)

Είναι νοσηλεύτρια!

Μια ανάρτηση στα social media ξεκίνησε τις φήμες ότι ο Άκης Πετρετζίκης περιμένει το πρώτο του παιδάκι με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα.

Ειδικότερα η περσόνα Soula Galamorous έκανε μια ανάρτηση στο Instagram «μαρτυρώντας» την ευχάριστη είδηση.

Παράλληλα δημοσίευμα της εφημερίδας Real News αναφέρει ότι όντως το ζευγάρι περιμένει παιδί το οποίο μάλιστα θα είναι αγόρι.

Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος ο Άκης και η Κωνσταντίνα, που καταφέρνουν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν μοιραστεί με τους καλούς τους φίλους και κοντινούς ανθρώπους τον ερχομό του μωρού.

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε δε ότι ο η Κωνσταντίνα είναι νοσηλεύτρια και γνωρίστηκε με τον Πετρετζίκη μέσα από τα social media.

Μάλιστα οι δυο τους πριν από λίγο καιρό έψαχναν σπίτι στην Γλυφάδα για την οικογένειά τους που μεγαλώνει.

 

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Ο σεφ δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση ωστόσο χθες ανέβασε ένα story το οποίο έδειχνε ένα παιδάκι να κρατά μια πίτσα και έγραψε πάνω «loading» που σημαίνει «φορτώνει».

Αν έκανε δε swipe up στην συγκεκριμένη εικόνα σε πήγαινε στο σαιτ του Άκη Πετρετζίκη και στην συνταγή του γλυκού «μπαμπάς»!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ