Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Δευτέρα δεν προσφέρεται για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο. Από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 20:15 το βράδυ που εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρεται η Δευτέρα για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε, ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο, είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας.

Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν κάποιος φίλος ή συνεργάτης να σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα σας διασκεδάσει, αλλά και θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντα σας. Από την άλλη, μπορεί να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών τον τελευταίο καιρό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα αρχίζουν σταδιακά από αυτή την εβδομάδα να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο και να εξελίσσονται. Σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας, μπορεί να νιώθετε ανόρεχτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα.

Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δεν ξέρετε πώς να βγείτε από αυτές και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι, αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς μπορεί να αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ