Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να μην είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο ενθουσιασμό και κάπως πιο ανεβασμένα επίπεδα διάθεσης σε σχέση με το πώς τελειώνει, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Ζυγό με Δία, Ερμή και Αφροδίτη και εστιαστείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

Άλλωστε η όποια χαρά φαίνεται πιο εύκολα να έρχεται από τις σχέσεις, καθώς η επικαιρότητα δυστυχώς δεν βοηθά καθόλου. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ο Ζυγός είναι ένα σούπερ κοινωνικό ζώδιο! 

ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη κινείται στον Ζυγό και στο 7ο Ηλιακό σας σπίτι. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σάς καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού, αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε τη σταθερότητα της Σελήνης αυτής για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα, αν για παράδειγμα αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Είναι από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας. 

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή φτιάχνει τη διάθεση σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει εσάς κέφι περισσότερο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ