Κόνι Μεταξά: Αρραβωνιάστηκε τον καλό της Μάριο Καπότση - Το εντυπωσιακό μονόπετρο & το Party στο Instagram (φωτό)

Γάμος... προσεχώς! 

Μια χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης μέσα απο το προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Κόνι Μεταξά!

 

 

 

 

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του “Mega Star” κοινοποίησε μια φωτογραφία όπου ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της, Μάριου Καπότση και δείχνει στους ακολούθους της ένα εντυπωσιακό μονόπτερο.

Λίγο αργότερα, η Έλενα Γαλύφα κοινοποίησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε πως η Κόνι Μεταξά “είπε το ναι”.

Όπως όλα δείχουν το ζευγάρι ετοιμάζεται για γάμο. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν στα MAD VMA και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. 

Σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα» ο Ολυμπιονίκης ανέφερε: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Κόνι δεν ανταποκρίθηκε στην αρχή. Γνωριστήκαμε στα MAD VMA, εγώ είχα μια εφαρμογή γνωριμιών, εκεί τη γνώρισα οπότε στην πορεία ήρθε το ειδύλλιο''. 

Ποιος είναι ο Μάριος Καπότσης

Ο Μάριος Καπότσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Σεπτεμβρίου 1991 και είναι  επαγγελματίας διεθνής υδατοσφαιριστής, αργυρός ολυμπιονίκης.

 

 

 

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης στις ακαδημίες του Παλαιού Φαληρου. Στη συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε μέχρι το 2012 χωρίς να έχει καταφέρει να κατακτήσει προηγουμένως κάποιο εγχώριο τίτλο.

 

 

 

Το καλοκαίρι του 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδος (2013, 2014).

Την επόμενη τετραετία αγωνίστηκε στην Βουλιαγμένη, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος του 2017.

Την διετία 2018-2020 αγωνίστηκε στη Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ρουμανίας και ένα Κύπελλο.

 

 

 

 

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μετά απο 6 χρόνια, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος αλλά και το Supercup.

Εχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Tokyo 2020 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.Ακόμη έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο World League 2021 στην Τυφλίδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ