Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ακόμη μια μέρα με πρακτικό προσανατολισμό που μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της δουλειάς, των συνεργασιών και των οικονομικών σας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχηματίζοντας τρίγωνα με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Πλούτωνα και μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:43, ο Ήλιος στο φαινομενικό του ταξίδι στον ζωδιακό αφήνει πίσω του τον Υδροχόο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων τους. 

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη μια μέρα με πρακτικό προσανατολισμό που μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της δουλειάς, των συνεργασιών και των οικονομικών σας, είναι η Παρασκευή. Ο Ήλιος περνά στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, στους Ιχθύς, κλείνοντας ακόμη έναν κύκλο στο αέναο φαινομενικό ταξίδι του στον ζωδιακό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας και σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στον Αιγόκερω. Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα βέβαια μπορεί να σας βρίσκει πιο κουρασμένους το απόγευμα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς σηματοδοτώντας ένα πολύ πιο κοινωνικό διάστημα για σας, διάρκειας 4 εβδομάδων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι και η σημερινή μέρα θα σας φανεί αρκετά κουραστική, κυρίως εξαιτίας ότι δύσκολα ομογνωμείτε με συνεργάτες ή και τους οικείους σας ή μπορεί να νιώθετε κάπως πιο άτονοι και κουρασμένοι, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα στρέψει την προσοχή σας κυρίως στα θέματα της καριέρας σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibilio.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ