Απίστευτο κι'όμως αληθινό: Κινέζα βάφει τα νύχια του.... πετεινού της! - Του κάνει και σχέδια! (φωτό)

Ήθελε να κάνει κάτι όμορφο για τον φτερωτό φίλο της...

Μια γυναίκα στη Σαγκάη της Κίνας έκανε τον κόκορά της διάσημο σε μια νύχτα, αφού του έκανε πεντικιουρ και δημοσίευσε φωτογραφίες του στο διαδίκτυο.

Η Yi Yi, αποφάσισε πρόσφατα ότι τα νύχια του αγαπημένου της πετεινού χρειάζονταν λίγη φροντίδα, οπότε πήγε το ζώο της σε ένα nail salon.

Ωστόσο, το προσωπικό εκεί αρνήθηκε να φτιάξει τα νύχια του, φοβούμενο ότι αυτό θα επηρέαζε την εικόνα του μαγαζιού. 

Έτσι  η γυναίκα κατέληξε να φτιάξει μόνη της τα νύχια του κοτόπουλου. Χρειάστηκε πάνω από μία ώρα, αλλά τουλάχιστον τα πόδια του πουλιού κατέληξαν να δείχνουν υπέροχα.

Εκτός από το πολύχρωμο βερνίκι νυχιών, η Yi Yi πρόσθεσε επίσης μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως πούλιες και χάντρες σύμφωνα με το odditycentral.

Προφανώς, η συνεδρία στο σαλόνι ομορφιάς ήταν ένα δώρο για το φτερωτό κατοικίδιο, καθώς το πουλί έμεινε στο πλευρό της Yi Yi τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια της ζωής της και ήθελε να δείξει πόσο ευγνώμων ήταν.

Αφού οι φωτογραφίες και τα βίντεο κυκλοφόρησαν στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν viral, ακολούθησε μια έντονη συζήτηση σχετικά με την υγεία του πουλιού και η Yi Yi αναγκάστηκε να παρέμβει και να διαβεβαιώσει τους πάντες ότι το πεντικιούρ δεν επηρέασε καθόλου το περπάτημα του πουλιού και ότι δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου από αυτό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ