Άννα Κορακάκη: Περήφανη νονά η χρυσή Ολυμπιονίκης - «Έγινες κιόλας ενός, νεράιδα μου!» (φωτό)

Οι γλυκές ευχές για τα γενέθλια της βαφτιστήρας της

Ενός έτους έγινε η βαφτιστήρα της Άννας Κορακάκη, με την χρυσή Ολυμπιονίκη να μοιράζεται στο Instagram μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία.

Στην εικόνα βλέπουμε την Ελληνίδα σκοπεύτρια να κρατά την μικρούλα στην αγκαλιά της.

«Έγινες κιόλας ενός, νεράιδα μου!✨Να σφύζεις από σωματική και πνευματική υγεία. Να ζήσεις τη ζωή αυτή όπως εσύ θέλεις κι εκείνη να σου δίνει απλόχερα ό,τι καλύτερο έχει... Άξιους και καλόψυχους ανθρώπους να έχεις στο πλάι σου που θα σε αγαπούν και θα σε στηρίζουν, άνευ όρων.

 Photo: Instagram

Να φτάσεις τα βαθιά γεράματα πολύ ευτυχισμένη και «γεμάτη» από μια ζωή που έζησες όπως «το έλεγε» η καρδούλα σου! ?Θα σου σταθώ στα πάντα. Η νονά? έγραψε στην ανάρτησή της η αθλήτρια.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι από την βάφτιση της μικρούλας, η οποία πήρε το όνομα  Βασιλική-Ελένη. Η νονά Άννα Κορακάκη είχε κάνει τότε σχετική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας στο post της:

«Η ευχή μου είναι η ζωή σου να έχει αμέτρητες χαρές, να σφύζεις από υγεία και να περιτριγυρίζεσαι από άτομα που σ’ αγαπούν πολύ και ανιδιοτελώς. Γνωρίζοντας τους γονείς σου, είμαι βέβαιη ότι θα γίνεις άνθρωπος γεμάτος αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια, αλτρουισμό και σεβασμό, αξίες που θα πλουτίσουν μία κοινωνία που είναι τόσο φτωχή σε αυτές. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν να είμαι μέρος της ζωούλας σου. Θα ’μαι δίπλα σου όχι μόνο σε ό,τι χρειαστείς, θα είμαι δίπλα σου πάντα.?».

Για την τελετή η αθλήτρια είχε επιλέξει ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα σε ανοιχτό πράσινο χρώμα, από το brand Stova Bambini. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ