Έγκλημα στην Αίγινα: Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου το θύμα της δολοφονίας - Προσήχθη ο γιος της (φωτό)

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 73χρονης στην Αίγινα, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός της κατοικίας της στην περιοχή "Πολλές Ελιές".

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνω Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα πρόκειται για την ηθοποιό Μαρία Μπονίκου.

«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονίκου....Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου..

Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!» έγραψε στο facebook.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η ηθοποιός βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και με μια σακούλα στο κεφάλι, από συγγενικό της πρόσωπο και  έφερε πολλαπλές μαχαιρίες.

Για την υπόθεση εξετάζεται ο 46χρονος γιος της, που έχει προσαχθεί και ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά πρβλήματα.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά. 



Ποια ήταν η Μαρία Μπονίκου

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1954. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές μεταγλωτισμένες  σειρές όπως ''Οικογένεια Γουόλτονς'', ''Το μικρό σπίτι στο λιβάδι'' κλπ.

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Βενιέρη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή το 2020.

Φιλμογραφία

  • Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1971)
  • Η προεδρίνα (1972)[Φρόσω]
  • Στην Πόλη αγαπηθήκαμε (1972)
  • Αγάπη μου Ουά-Ουά (1974)
  • Όλοι θα ζήσουμε (1974

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ