Ο Βασίλης Καλλίδης έφαγε το καλύτερο ταρτάρ στον κόσμο! Εκεί που συχνάζουν οι Ανιέλι, οι Σουμάχερ & διάσημοι τενίστες (φωτό & βίντεο)

Στην Ελβετία ο Έλληνας σεφ!

Το καλύτερο ταρτάρ στον κόσμο έφαγε ο Βασίλης Καλλίδης

Ειδικότερα ο Έλληνας σεφ βρέθηκε στην Ελβετία και στο εστιατόριο «Les Platanes», με τον ίδιο να γράφει σε σχετική ανάρτηση: «Ετήσιο προσκύνημα στο Les Platanes στο #cheserex για το καλύτερο τάρταρ από την μεγάλη Ivana Rodrigues».

Στις φωτογραφίες αλλά και στα βίντεο που δημοσίευσε βλέπουμε την Rodriguez  να φτιάχνει το γνωστό πιάτο, που συνήθως παρασκευάζεται από ωμό μοσχαρίσιο κιμά.

Δείτε όλες τις φωτό και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η ιδιοκτήτρια του διάσημου ρεστοράν από πλευράς της έχει ανεβάσει στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον Καλλίδη, ενώ γράφει στο post «Βασίλη…. Είμαστε... πάρα πολύ... τρελοί»!

Παράλληλα έχει μοιραστεί και ένα βίντεο από την όμορφη υποδοχή που ετοίμασαν στον Έλληνα σεφ. Μάλιστα είχαν φροντίσει να «στολίσουν» ένα από τα πιάτα  με μια ελληνική σημαία, ενώ είχαν γράψει στην γλώσσα μας «καλωσήρθες chef»!

Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καλλίδης επισκέπτεται το εστιατόριο καθώς είναι φίλος εδώ και χρόνια με την Ivana Rodrigues, η οποία τον υποδέχεται πάντα με χαρά στο μαγαζί της, το οποίο και είναι διάσημο για το ταρτάρ του.

 

Στο «Les Platanes» έχουν φάει μερικά πολύ γνωστά ονόματα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο τενίστας Stanislas Wawrinka.

Παράλληλα πελάτισσα της Iavana είναι επίσης η σύζυγος του πιλότου της formula 1 Μαικλ Σουμάχερ. Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας της Κορίνα Σουμάχερ έπεσε σε κώμα μετά από βαρύ τραυματισμό στο κεφάλι, που υπέστη ενώ έκανε σκι στις Άλπεις το 2013.

Και μην ξεχνάμε τον Andrea Agnelli (Αντρέα Ανιέλι) - μέλος της γνωστής οικογένειας που ταυτίστηκε με την FIAT αλλά και γενικότερα με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία - ο οποίος επίσης έχει φάει στο εστιατόριο της Rodriguez.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ