Ο Μίκι Ρουρκ… αγνώριστος τα έβαλε με Τομ Κρούζ: «Είναι άσχετος, κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και 35 χρόνια» (βίντεο)

«Ο τύπος κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και 35 χρόνια!»

Σάλος έχει προκληθεί με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, δείχνοντας τον ηθοποιό και πρώην μποξέρ, Μίκι Ρουρκ να αποκαλεί «άσχετο» τον μεγάλο ηθοποιό Τομ Κρουζ στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν.

Συγκεκριμένα, η πρόσφατη ταινία του αγαπημένου ηθοποιού, η επιστροφή του «Top Gun», μια ταινία-ορόσημο στην καριέρα του Κρουζ, τον έχει φέρει ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

 

 

Ωστόσο, ο Ρουρκ υποστηρίζει πως ο Τομ Κρουζ δεν συγκρίνεται με άλλους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα εδώ και πολλά χρόνια«Ο τύπος κάνει το ίδιο αναθεματισμένο κομμάτι εδώ και 35 χρόνια. Δεν έχω σεβασμό για κάτι τέτοιο»δήλωσε  χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως η ταινία «Top Gun: Maverick» σημείωσε τεράστια επιτυχία με έσοδα άνω του ενός δισ. δολαρίων. Παρ' όλα αυτά, ο Μίκι Ρουρκ εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του για την ταινία, λέγοντας ότι: «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά και η δύναμη» και πως οι υποκριτικές ικανότητες του Τομ Κρουζ δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνες άλλων μεγάλων ηθοποιών.

 

 

 

 

«Αυτό που με νοιάζει όταν βλέπω τη δουλειά του Αλ Πατσίνο και του Κρίστοφερ Γουόκεν και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και του Ρίτσαρντ Χάρις και του Ρέι Γουίνστοουν, τέτοιος ηθοποιός θέλω να είμαι. Και σαν τον Μοντγκόμερι Κλιφτ και τον Μάρλο Μπράντο εκείνες τις εποχές», τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας εμφανή υπονοούμενα για τις υποκριτικές ικανότητες του Τομ.

 

 

 

 

Μάλιστα, ο παρουσιαστής επέμεινε στο ερώτημά του για τον Τομ Κρουζ και το αν τον θεωρεί καλό ηθοποιό και τότε ο Ρουρκ απάντησε: «Πιστεύω πως είναι άσχετος, στον κόσμο μου».
 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ