Ο Tom Cruise 60 ετών! Τρεις σύζυγοι & μία μνηστή - Από την Mimi Rogers, στην Nicole Kidman, την Katie Holmes & την Penelope Cruz (φωτό & βίντεο)

Τα 60ά του γενέθλθια γιορτάζει σήμερα 3 Ιουλίου ο Tom Cruise.

Με την αφορμή αυτή λοιπόν θα κάνουμε μια αναδρομή στην ερωτική ζωή του πρωταγωνιστή του «Top Gun», ο οποίος μετρά στο ενεργητικό του τρεις γάμους.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Οι Πονηρές Δουλειές ενός Πρωτάρη» (Risky Business) Rebecca De Mornay (Ρεμπέκα Ντε Μορνέ) με την οποία συζούσαν στη Νέα Υόρκη από το 1983 μέχρι το 1985.

 

 

 

 

Το Μάιο του 1987 παντρεύτηκε την ηθοποιό Mimi Rogers (Μίμι Ρότζερς) με την οποία χώρισε τον Φεβρουάριο του 1990. Η Rogers φημολογείται ότι εισήγαγε τον Cruise στην Σαηεντολογία.

Γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, Nicole Kidman (Νικόλ Κίντμαν) στα γυρίσματα της ταινίας «Μέρες Κεραυνού» (Days of Thunder).

Παντρεύτηκαν το Δεκέμβριο του 1990 και μαζί υιοθέτησαν δύο παιδιά, την 29χρονη σήμερα Isabella Jane (Ιζαμπέλα Τζέιν) και τον 27χρονο Connor (Κόνορ Άντονι). Χώρισαν το Φεβρουάριο του 2001. 

Ο Cruise διατηρούσε επίσης σχέση με την Pelelope Cruz (Πενέλοπε Κρουζ), συμπρωταγωνίστριά του στο «Vanilla Sky».

Αν και ο star ήταν ακόμα παντρεμένος όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα (και όχι όταν τελείωσαν) εκείνος και η μικροσκοπική Ισπανίδα ηθοποιός έχουν υποστηρίξει ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά το τέλος της ταινίας.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ κάποιον με τον οποίο συνεργάζομαι. Ήταν πάντα μετά», είχε πει, σύμφωνα με το instyle.com ο Tom Cruise, στην The Telegraph το 2008.

Η σχέση των δύο ηθοποιοών τελείωσε το 2004.

Τον  Απρίλιο του 2005 ο Cruize άρχισε να βγαίνει με την Katie Holmes και ένα μήνα αργότερα εξέφρασε δημόσια την αγάπη του στην εκπομπή της Oprah. 

Τον Οκτώβριο του 2005, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν παιδί. Η κόρη τους, Suri Cruise, 16 ετών σήμερα, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006.

Παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006 στην Ιταλία, ενώ στις 29 Ιουνίου 2012, ανακοινώθηκε ότι η Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από πεντέμιση χρόνια γάμου.

Δείτε επίσης: Ο άκαρδος πατέρας Tom Cruise: Mission Impossible η συνάντηση με την κόρη του Suri, μετά από 8 χρόνια (φωτό & βίντεο)

Και για να έρθουμε στο σήμερα, ο Tom Cruise φαίνεται πώς χώρισε πρόσφατα με την Hayley Atwell. Ο star και η ηθοποιός - οι οποίο είχαν χωρίσει και μέσα στο 2021 - φέρονται να έδωσαν τέλος στον δεσμό τους τον φετινό Ιούνιο. 

 Είχαν αρχίσει να βγαίνουν το 2020 μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7». Μια πηγή είπε στη Sun: «Δυστυχώς δεν τους βγήκε. Αποφάσισαν τώρα ότι είναι καλύτεροι ως φίλοι ».

Πάντως το βράδυ της Παρασκευής ο Cruise εθεάθη στην συναυλία της Adele στο Λονδίνο, με μια μυστηριώδη, καστανή και σικάτη γυναίκα. Δεν ξέρουμε ποια είναι, αφού δεν έγιναν πολλά γνωστά για ντην ταυτότητά της, πάντως σίγουρα δεν πρόκειται για κάποια συμπρωταγωνίστριά του... όπως οι περισσότερες από τις «μνηστές» του!

*Φωτογραφίες: ANSA,PA και EPA via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ