Η Phoebe Gates αγαπάει έναν μαύρο - η κόρη του Bill ταξίδι με την μαμά της στο Λονδίνο & ατελείωτο shopping (φωτό)

Πόζαραν σαν μοντέλα!

Η Phoebe και η Melinda Gates πέρασαν όμορφες στιγμές στο Λονδίνο!

Οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν στην βρετανική πρωτεύουσα, όπου έκαναν ατελειώτο shopping και πόζαραν σαν μοντέλα.

Η 19χρονη κόρη του μεγιστάνα της τεχνολογίας Bill Gates δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας και μια της μητέρας της, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο στα stories της.

Photo: Instagram

Το μικρότερο από τα τρία παιδιά του πρώην ζεύγους - που πήρε διαζύγιο μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας - φαίνεται να απολαβάνει το ποτό της σε κάποιο ρεστοράν.

«Πατήστε για να δείτε το χαριτωμένο ραντεβού μου» γράφει στο post με την δεύτερη εικόνα να δείχνει την  Melinda, η οποια φορά μια ροζ μπλούζα.

Να σημειωθεί ότι ο Bill και η Melinda Gates έχουν αποκτήσει ακόμα μαζί την 25χρονη Jennifer και τον 23χρονο Rory.

Photo: Instagram

Η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου  Στάνφορντ, μοιράστηκε στα stories της ένα ακόμα στιγμιότυπο με την 57χρονη γραφοντας ξανά: «Χαριτωμένο ραντεβού με τη μαμά μου»,

«Μαμά, ας τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες», έγραψε σε βίντεο που ανέβασε στα stories της, προσθέτοντας - για την ικανότητα της μητέρας της να ποζάρει - «Εντάξει supermodel»! Στο post συμπλήρωσε: «Η μαμά μου σίγουρα ξέρει καλύτερα».

Η 19χρονη πρόσφατα έγινε στόχος διαδικτυακών τρολ, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον φημολογούμενο φίλο της, ο οποίος είναι μαύρος.

phoebegates/Instagram

Στην εικόνα η 19χρονη ήταν μαζί με έναν νεαρό άντρα ο οποίος της έδινε ένα φιλί στο μάγουλο.

 Δεν είναι σαφές αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες των social media να «ξεφύγουν» και να γράψουν ρατσιστικά σχόλια για τον έγχρωμο φίλο της και την περιουσία του δισεκατομμυριούχου, συνιδρυτή της Microsoft, πατέρα της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ