Έγκλημα στην Άρτα: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του μπροστά στον 2χρονο γιο του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος κάλεσε την αστυνομία και αποκάλυψε πού βρισκόταν κρυμμένος μετά το στυγερό έγκλημα στην Άρτα, με θύμα τον πεθερό του.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.

Ο άνδρας που είχε διαφύγει στα βουνά, εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα της Ευρυτανίας, κοντά στα δέκα χιλιόμετρα από το σπίτι του στην Άρτα.

Αυτή την ώρα, ο φερόμενος ως δράστης προσάγεται στην αρμόδια υπηρεσία, ενώ ίσως και σήμερα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Το χρονικό

 Το ζευγάρι που έχει και ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο 80χρονος πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι, στο Αστροχώρι.

Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα, τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό. Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

Τέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο πατέρας για να προστατέψει την κόρη του

Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους.

Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς όμως να την τραυματίσει.

Ο δράστης, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ