Χίλαρι Κλίντον: «Κράτησα τον γάμο μου και παρέμεινα με τον Μπιλ μετά τη σχέση του με την Λεβίνσκι, γιατί…»

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει τους λόγους μιας απόφασης που εξέπληξε τους πάντες 

 

Η Χίλαρι Κλίντον και η κόρη της Τσέλσι παίζουν με τις μέλισσες, σβήνουν φωτιές και  συνομιλούν με σημαντικές γυναίκες των ΗΠΑ στο νέο trailer του«Gutsy». Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ οχτώ επεισοδίων που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Apple TV+ στις 9 Σεπτεμβρίου.

Βασισμένη στο βιβλίο «The Book of Gutsy Women», όπως γράφει το Variety, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη σχέση μητέρας και κόρης, καθώς οι δυο τους συζητούν ανοιχτά και για τα πάντα με προσωπικότητες που της ενέπνευσαν, από καλλιτέχνες, ακτιβίστριες και καθημερινές ηρωίδες. 

Σε μια από αυτές τις διαδρομές, η Χίλαρι μιλά για τους λόγους που επέλεξε να μείνει με τον σύζυγό της, τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, μετά την ερωτική σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι. «Έχετε έναν γάμο που ήταν σε δημόσια θέα από την αρχή. Είπατε ότι το πιο ενστικτώδες πράγμα που κάνατε ποτέ ήταν να παραμείνετε στο γάμο σας», λέει η συνομιλήτρια της και η Χίλαρι συμφωνεί. «Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι σωστό για όλους», συμπληρώνει. 

 

 

 

 

 

 

Το τρέιλερ κόβεται πριν η Χίλαρι μπορέσει να πει περισσότερα, αλλά είναι βέβαιο ότι πολλές τηλεθεάτριες θα στηθούν μπροστά στη μικρή οθόνη στις αρχές του Σεπτέμβρη για να μάθουν τη συνέχεια. 

Υπενθυμίζεται ότι η Χίλαρι, η οποία παντρεύτηκε τον Μπιλ το 1975, ήταν ήδη 20 χρόνια παντρεμένη μαζί του, όταν η είδηση της σχέσης του με την 22χρονη τότε υπάλληλο Μόνικα συγκλόνισε τις ΗΠΑ και οδήγησε τον πρώην πρόεδρο σε δίκη το 1998. Εκείνος αθωώθηκε, ο περιβόητος λεκές όμως στο μπλε φόρεμα πέρασε στην ιστορία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ