Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για Πρίγκιπα Harry & Meghan - Έφτασαν στην Αγγλία - Ξεκινάει η… ευρωπαϊκή περιοδεία τους

Ο William δεν εμπιστεύεται το Harry, γιατί διαρρέει στα μέσα όσα λένε μεταξύ τους τα δύο αδέλφια 

 

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη, αλλά όχι… και στους οικογενειακούς δεσμούς για τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγο του Meghan. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση των Sussexes από τον πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο και όπως έγραψε η Daily Mail συνοδεύονται από ειδική ομάδα ιδιωτικής ασφαλείας και εκπαιδευμένα σκυλιά. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Meghan είχε αρνηθεί να αποκαλύψει επαρκριβώς σε συνέντευξη της στο περιοδικό «The CUT» τα λόγια μέλους του που μαζί με τον σύζυγο της εξέλαβαν ως απειλή απέναντι τους, ενώ ακόμα εκκρεμεί η δίκη του πρίγκιπα Harry με το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας, γιατί τους είχαν αρνηθεί τη συνοδεία αστυνομικών που πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι κατά την προηγούμενη επίσκεψη τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

 

 

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του ζεύγους ξεκινά με την Meghan να δίνει ομιλία για την ισότητα των δύο φύλων στη σύνοδο «One Young World» που θα συγκεντρώσει ηγέτες από 190 χώρες στο Μάντσεστερ. Επόμενη στάση τους η Γερμανία, όπου θα παραστούν στους αγώνες  Invictus Games Dusseldorf 2023, πριν επιστρέψουν και πάλι στο Λονδίνο για τα βραβεία WellChild Awards στην τελετή των οποίων έχει προγραμματιστεί να δώσει ομιλία ο πρίγκιπας Ηarry.  

Το στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι παρότι το ζευγάρι θα μείνει σε μικρή απόσταση από το νέο σπίτι του πρίγκιπα William και της Kate στο Ουίνδσορ, τα δύο αδέλφια δεν πρόκειται να συναντηθούν γεγονός που αποδεικνύει ότι η ρήξη μεταξύ τους είναι οριστική. Οι πληροφορίες θέλουν τον William να μην εμπιστεύεται τον αδελφό του, ότι δεν θα αποκαλύψει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσα λένε οι δυο τους ιδιωτικά. Ο Harry και η Meghan αρνήθηκαν επίσης την «ανοιχτή πρόσκληση» του πατέρα του να μείνουν στη σκωτσέζικη εξοχική του κατοικία στην περιοχή όπου βρίσκεται το κάστρο Μπάλμοραλ.    

 

 

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Meghan σε συνέντευξή της υπονόησε πως οι Sussexes αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επειδή «με την ύπαρξή μας αναστατώναμε τη δυναμική της ιεραρχίας». Μιλώντας στο αμερικανικό, υποστήριξε επίσης πως ο σύζυγός της «έχασε» τον πατέρα του…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ