Real Κρητικός με κατσούνα ο Σταύρος Θεοδωράκης: Έτοιμος για το μεγάλο αφιέρωμα στον Ξυλούρη-Πέμπτη στους «Πρωταγωνιστές»

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στην αγαπημένη του Κρήτη για τα γυρίσματα της εκπομπής του που ξεκινά και πάλι αυτή τη βδομάδα. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα χαιρετήσει ξανά το τηλεοπτικό του κοινό, για τη νέα σεζόν έχοντας ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, τη μουσική του και τη ζωή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα με την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», μέσα από τη συχνότητα του Alpha και βρίσκεται στην αγαπημένη του Κρήτη, για τα γυρίσματα. Φωτογραφήθκε με μία κατσούνα στους ώμους, και μοιράστηκε τη στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Με την αγαπημένη μου κατσούνα στα γυρίσματα των "Πρωταγωνιστών"- άλλοι συλλέγουν χρυσές πένες εγώ... κατσούνες!

Με χαμόγελα αλλά και πίκρα όπως θα δείτε στην άλλη φωτογραφία. Όπως και η ζωή του Νίκου Ξυλούρη. Έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια πριν τον χορτάσουμε και μας χορτάσει.

 

Όμως όπως λέει η μαντινάδα του Καράτζη: "Δεν σε φοβούμαι θάνατε / και όποτε θέλεις κόπια / μα το ποτήρι της ζωής / ξεχειλισμένο το' πια".

Με μαντινάδες, λύρες, λαούτα, Ξαρχάκο αλλά και ιστορίες από την Ουρανία και την Ρηνιώ Ξυλούρη ξεκινούν οι "Πρωταγωνιστές" την Πέμπτη στον @alphatv - μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Να είστε εκεί γιατί πιάνουν και κρύα», όπως έγραψε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ