Καναδέζα καλλονή πρωταθλήτρια του επί κοντώ μπήκε στην πλατφόρμα Only Fans – «Βγάζω χρήματα και έρχομαι σε επαφή με τους φανς μου»

Της αρέσει να παίρνει το παιχνίδι πάνω της

Η Καναδέζα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Αλίσα Νιούμαν, εξήγησε γιατί αποφάσισε να μπει στην πλατφόρμα Onlyfans πριν τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και μίλησε για το πόσο πολύ θέλει να γίνει εκτός από κάτοχος χρυσών μεταλλίων μια μητέρα σαν όλες τις άλλες.

«Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου και δεν θέλω κανέναν να επεμβαίνει. Όποιος το κάνει, τον πετάω από τη ζωή μου. Είτε μου αρέσει, είτε όχι, έχω σεξουαλικοποιηθεί στο άθλημά μου λόγω των ρούχων, ή της ομορφιάς μου. Όταν εμφανίζομαι με το μπουστάκι να αγωνιστώ, είτε ακόμη και με ολόσωμο, συνεχώς δέχομαι σχόλια. Δεν σταματά αυτό» είπε στην Daily Mail.

 

 

 

 

«Όταν αποφάσισα να μπω στον κόσμο του OnlyFans ήταν σημαντικό για μένα να έχω τον έλεγχο του τι ανεβάζω. Δεν ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες, αλλά χρησιμοποιώ την πλατφόρμα για να έρθω σε επαφή με τους θαυμαστές μου» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε τα εξής:

 

 

 

 

«Και από τη στιγμή που με υπάρχει αυτή η σεξουαλικοποίηση στο πρόσωπό μου στα ΜΜΕ, σκέφτηκα πως γιατί να μην το κάνω μόνη μου και να έχω το ανάλογο κέρδος; Όσο μεγαλώνεις είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε αυτό που θες. Μέχρι να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είχα αυτή την αίσθηση της δύναμης που έχω τώρα για τη ζωή μου».

 

 

 

 

Όσον αφορά τέλος το κομμάτι της μητρότητας η 28χρονη πρωταθλήτρια είπε ότι θέλει πολύ να κάνει πολλά παιδιά, αλλά ότι πρώτα πρέπει να βρει κάποιον «που θα είναι καλό πρότυπο για εκείνα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ