Η Ιρανή Αντζελίνα Τζολί μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο: Καμία σχέση με το ζόμπι που μας έδειχνε χρόνια - όμορφη και φιλόδοξη

Δεν είχε κάνει επεμβάσεις, ήταν εφέ...

Μια Ιρανή γυναίκα που έγινε διάσημη στο Instagram για την ανάρτηση φωτογραφιών στις οποίες εμφανιζόταν η ίδια με πλαστικές επεβάσεις, αποφάσισε να αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο μετά την αποφυλάκισή της .

Η ίδια έλεγε πως μοιάζει με την ηθοποιό του Χόλιγουντ Αντζέλινα Τζολί. 

Η Sahar Tabar συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019 με την κατηγορία της "διαφθοράς" και της "βλασφημίας" και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Δείτε επίσης: 22χρονη έκανε άπειρες πλαστικές για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί - Κατέληξε ζόμπι & συνελήφθη για βλασφημία στο Ιράν (φωτό)

 

Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη μετά από 14 μήνες μετά από εκτεταμένες διαδηλώσεις στη χώρα, που προκλήθηκαν από το θάνατο του Mahsa Amini τον περασμένο μήνα.

Η κ. Tabar πιστεύεται ευρέως ότι είχε υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική επέμβαση, η οποία την έκανε να μοιάζει με την τρομακτική εκδοχή της Angelina Jolie.

 

 

 

 

Μετά την αποφυλάκισή της, η 21χρονη έδειξε επιτέλους τον πραγματικό της εαυτό στις κάμερες αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Πολλοί άνθρωποι είχαν ξεκινήσει καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απελευθέρωσή της. Μεταξύ αυτών είναι και η ακτιβίστρια Masih Alinejad, αναφέρει το ndtv

 

 

Όταν φυλακίστηκε, η κ. Αλινετζάντ είχε γράψει στο Twitter: "Η Σαχάρ Ταμπάρ είναι μόλις 19 ετών. Το αστείο της την οδήγησε στη φυλακή. Η μητέρα της κλαίει κάθε μέρα για να ελευθερωθεί η αθώα κόρη της. Αγαπητή Αντζελίνα Τζολί, χρειαζόμαστε τη φωνή σου εδώ. Βοήθησέ μας".

Μετά την αποφυλάκισή της, η κ. Tabar δήλωσε ότι είχε υποβληθεί σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, όπως πλαστική μύτης, χειλιών και λιποαναρρόφηση, αλλά τόνισε ότι οι περιβόητες εικόνες ήταν αποτέλεσμα μακιγιάζ και επεξεργασίας στο Photoshop.

 

 

Λόγω των τρομακτικών φωτογραφιών της, την αποκαλούσαν "ζόμπι Angelina Jolie" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Αυτό που είδατε στο Instagram ήταν τα εφέ του υπολογιστή που χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω την εικόνα", δήλωσε σε κρατικό κανάλι, όπως αναφέρει το news. com. au.

 

 

Η Ταμπάρ φέρεται να είπε ότι επιθυμούσε να αποκτήσει φήμη στο Instagram καθώς «ήθελε να γίνει διάσημη από τότε που ήμουν παιδί». 

''Το Διαδίκτυο ήταν ένας εύκολος τρόπος. Ήταν πολύ πιο εύκολο από το να γίνω ηθοποιός'', σημειώνει το δημοσίευμα.

''Είμαι σίγουρη ότι δεν θα βάλω πλέον ούτε το Instagram στο τηλέφωνό μου, πόσο μάλλον να έχω σελίδα'', είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ