Βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας: Το made in Greece πουκάμισο της 18χρονης διαδόχου & το Oscar de la Renta παλτό της Μάξιμα (φωτό & βίντεο)

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος με τις γυναίκες της ζωής του!

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, το οποίο την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, βρέθηκε την Παρασκευή στην έκθεση «The Century of Juliana», στο  Nieuwe Kerk, στο Άμστερνταμ.

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα συνοδευόντουσαν από τις τρεις κόρες τους: Την 18χρονη διάδοχο πργκίπισσα Αικατερίνη-Αμαλία (Catharina-Amalia), την 17χρονη πριγκίπισσα Αλεξία (Alexia) και την 15χρονη πριγκίπισσα Αριάν (Ariane).

Για την περίσταση η 51χρονη royal επέλεξε ένα κομψό μπορντό σύνολο, το οποίο συνδύσε με ένα υπέροχο floral, παλτό Oscar de la Renta. Ειδικότερα την είδαμε με μια δερμάτινη, πλισέ φούστα Roberto Collina, την οποία έχει ξαναφορέσει και ένα μπλουζάκι του ίδιου χρώματος. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ασορτί suede γόβες.

Photo: RVD-Instagram/@koninklijkhuis

Η διάδοχος του θρόνου από πλευράς της εμφανίστηκε με ένα κυπαρισσί κοστούμι από τα Zara και ένα πουκάμισο από το ελληνικό brand Zeus+Dione, δημιουργία του οποίου φόρεσε και η μητέρα της, κατά την διάρκεια της επίσκεψης εκείνης και του συζύγου της στην Αθήνα. 

Photos: RVD-Instagram/@koninklijkhuis

Η πριγκίπισσα Αλεξία από την άλλη ήταν ντυμένη με ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι και γκρι σακάκι, τα οποία συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και μποτάκια. Η μκρότερη της οικογένειας, πριγκίπισσα Αριάν φορούσε ένα λευκό παντελόνι καμπάνα, μαύρο μπλουζάκι και ασπρόμαυρο, καρό σακάκι. 

 

 

 

 

 

 

Όσο για τον 55χρονο μονάρχη, ο βασιλιάς της Ολλανδίας ήταν ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο. 

Δείτε επίσης: Όλες οι εμφανίσεις της βασίλισσας Μάξιμα στην Ελλάδα: Οι τουαλέτες, τα κομψά φορέματα, τα σικάτα συνολάκια (φωτό & βίντεο)

 

Σημειώνεται ότι η έκθεση είναι αφιερωμένη στη ζωή της βασίλισσας Τζουλιάνα (30 Απριλίου 1909 - 20 Μαρτίου 2004) που ήταν γιαγιά του βασιλιά Γουλιέλμου-Αλέξανδρου. Την έκθεση εγκαινίασε στις 13 Οκτωβρίου, η μητέρα του royal και τέως βασίλισσα της χώρας Βεατρίκη (μεγάλη κόρη της Τζουλιάνα, την διαδέχθηκε στον θρόνο).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ