Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με κοντό, αγορέ μαλλί και τους άφησε όλους άφωνους στο J2US - «Κουρεύτηκες;» (φωτό & βίντεο)

Τα σχόλια των κριτών και των χρηστών του Twitter 

Η Δέσποινα Βανδή τους άφησε όλους άφωνους στο J2US, αφού εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά.

Η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού show, εντυπωσίασε με το look της, αφού την είδαμε να φορά ένα αστραφτερό, μαύρο σύνολο με διαφάνεια.

Αυτό βέβαια που σχολιάστηκε περισσότερο απ' όλα ήταν φυσικά το κοντό, αγορέ κούρεμα της!

Ο παρουσιαστής του J2US Νίκος Κολώνης, όταν υποδέχτηκε τους κριτές Βίκυ Σταυροπούλου, Καίτη Γαρμπή,  Σταμάτη Φασουλή και Δέσποινα Βανδή, αναφέρθηκε στο haistyle της τελευταίας λέγοντας: «Κουρεύτηκες;».  «Όχι, το άλλαξα για το show! Από κάτω είναι» είπε με την σειρά της η τραγουδίστρια, γελώντας.

«Σήμερα είναι πάρα πολύ ωραία η Δέσποινα» λέει τη συνέχεια ο Φασουλής, με την Σταυροπούλου να απαντά χιουμοριστικά: «Θέλω να φύγει ο Πίπης από δίπλα μου».

Όπως καταλαβαίνεται η εμφάνιση της έγινε πρώτο θέμα συζήτησης και στο Twitter, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι μοιάζει στην μαμά των Kardashian Kris Jenner.

Δεν έλειψαν βέβαια και εκείνοι που δεν τους άρεσε το συγκεκριμένο hairstyle, σημειώνοντας με χιούμορ ότι μοιάζει με τον «Πίπη» - δηλαδή με την Αλίκη Βουγιουκάλη από την αγαπημένη ταινία με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ  "Η αρχόντισσα κι ο αλήτης"!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ