Story of the day: Άνθρωπος που ονειρευόταν να γίνει λύκος ξόδεψε 23. 000 δολάρια για... στολή - Πλέον ζει σαν... άγριο ζώο (φωτό)

Μοιάζει σαν αληθινός! 

Ένας Ιάπωνας φέρεται να ξόδεψε το ιλιγγιώδες ποσό των 3 εκατομμυρίων γιεν (23. 000 δολάρια) για μια χειροποίητη στολή λύκου, ώστε να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει σαν το άγριο ζώο.

Η Zeppet, μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ και την ειδική μοντελοποίηση, έγινε πέρυσι πρωτοσέλιδο στις διεθνείς ειδήσεις, όταν αποκάλυψε ότι είχε δημιουργήσει μια ειδική στολή σκύλου για έναν πελάτη που πάντα ήθελε να ζει σαν λύκος.

Το υψηλής ποιότητας κοστούμι, το οποίο η Zeppet ισχυρίζεται ότι σχεδιάστηκε για να προσαρμόσει την ανθρώπινη ανατομία σε εκείνη ενός σκύλου, τράβηξε μεγάλη προσοχή αφού έγινε viral στο Twitter.

Πρόσφατα, η ίδια εταιρεία ανακοίνωσε ότι έλαβε μια ακόμη παραγγελία από ένα άτομο που ήθελε να ζήσει τη φαντασίωσή του να γίνει λύκος, αναφέρει το odditycentral.

"Λόγω της αγάπης μου για τα ζώα από την παιδική μου ηλικία, ονειρεύτηκα να γίνω λύκος", έγραψε ο ανώνυμος πελάτης στην ιστοσελίδα του Zeppet. "Στην τελική πρόβα, έμεινα έκπληκτος με τον μεταμορφωμένο εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήταν μια στιγμή που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα". 

"Η παραγγελία μου να "μοιάζει με αληθινό λύκο που περπατάει στα πίσω πόδια" ήταν τουλάχιστον δύσκολη, αλλά το κοστούμι έμοιαζε ακριβώς με αυτό που φανταζόμουν", δήλωσε ο μυστηριώδης πελάτης στο Zeppet. 

Η ιαπωνική εταιρεία φέρεται να χρειάστηκε πενήντα ημέρες για να ολοκληρώσει το κοστούμι. Το προσωπικό του "έλεγξε εικόνες πραγματικών λύκων για να συζητήσει τις πιο μικρές λεπτομέρειες" και τους τρόπους ενσωμάτωσής τους στη στολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ