Στα χιόνια και οι έκπτωτοι πρίγκιπες - Ο 23χρονος Δούκας Νικολάι κάνει σκι στις Άλπεις (φωτό & βίντεο)

Έκανε λογαριασμό στο Instagram 

Ο Νικολάι, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο του πρίγκιπα, δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει μοιραστεί τις πρώτες φωτογραφίες με τους πάνω από 21.000 followers του.

Η πρώτη ανάρτηση του εγγονού της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας (γιος του δευτερότοκου γιου της πρίγκιπα Ιωακείμ) είναι ένα στιγμιότυπο, από όταν ο 23χρονος σήμερα νεαρός περπάτησε στο show του οίκου Burberry, πριν από πέντε χρόνια. Ο Νικολάι ασχολείται ενεργά με το modeling και έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων και σε fashion show του Dior! 

Στο δεύτερο post του έχει μοιραστεί φωτογραφίες, αλλά και ένα βίντεο, από την εξόρμησή του στα χιόνια. «5η εβδομάδα στις Άλπεις» γράφει στην ανάρτηση ο γοητευτικός royal που έκανε σκι στις χιονισμένες βουνοπλαγιές.

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Υπενθυμίζεται ότι η 82χρονη βασίλισσα Μαργαρίτα αφαιρέσε τους πριγκιπικούς τίτλους, από τα παιδιά του δευτερότοκου γιου της. Στη συνέχεια η ίδια ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια της χωρίς, ωστόσο, να άρει την απόφασή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Έτσι από την 1η Ιανουρίου o 23χρονος Νικολάι, ο 20χρονος Φέλιξ, ο 13χρονος Χένρικ και η 10χρονη Αθηνά έχουν πλέον μόνο τους τίτλους του «κόμη και της κόμισσας του Μονπεζάτ» από το όνομα του, γαλλικής καταγωγής, παππού τους. 

RITZAU SCANPIX/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Ιωακείμ έχει αποκτήσει τους δύο μεγάλους τους γιους με την πρώτη σύζυγό του Αλεξάνδρα του Φρέντερικσμποργκ και τα δύο μικρότερα παιδιά του με την τωρινή του σύζυγο, πριγκίπισσα Μαρί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ