Μαρία Μπεκατώρου: Τα «έσπασε» στον Ρέμο για τα γενέθλιά της - Η κουμπαριά που τους συνδέει (φωτό)

Μαζί τους η Υβόννη Μπόσνιακ και φυσικά το στήριγμα της παρουσιάστριας, ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος

 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Μπεκατώρου.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκλεισε στις 11 Φεβρουαρίου τα 49 της χρόνια και τα «έσπασε» στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Στο πλευρό της πάντα ο αγαπημένος της σύζυγος Αντώνης Αλεβιζόπουλος, ο οποίος έλαμπε από ευτυχία και μοιράστηκε πολλές τρυφερές στιγμές μαζί της. Στην παρέα τους φυσικά και η Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία η Μαρία Μπεκατώρου συνδέεται με στενή φιλία.

Η φιλία και η κουμπαριά της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι η νονά της οκτάχρονης Ελένης, της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, με την οποία είναι αχώριστες φίλες.

«Mε την Υβόννη βρεθήκαμε στο πλατό των ''Καρντάσιανς''. Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ, κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν. Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα μιλούσαμε κάθε μέρα», έχει δηλώσει η Μαρία Μπεκατώρου για τη γνωριμία τους.

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί και στον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο η σχεδιάστρια μόδας τής ζήτησε να γίνει νονά της κόρης της. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θέλει κάτι να μου πει. Ήρθε συγκινημένη και είχε γράψει στην κοιλιά της ''θέλεις να γίνεις νονά;''».

«Έχουμε μια φιλία ζωής. Από εκεί και πέρα, η Υβόννη θα είναι πάντα πιο ώριμη από μένα. Θα έχουμε την Ελένη μας, θα πηγαίνουμε τις βόλτες μας κ.ο.κ. Πρώτα ο Θεός, γιατί εκείνος ορίζει τα μελλούμενα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μένουμε και όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: NPD/PHOTOAGENCY

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ