Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Το 24χρονο μοντέλο του only fans αυτοκτόνησε- Είχε κατάθλιψη και αγχώδης διαταραχή

Στην κηδεία φορούσαν ροζ επειδή ήταν το αγαπημένο της χρώμα.

Ένα 24χρονο μοντέλο του OnlyFans και μοντέλο του Babestation αυτοκτόνησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αφού "πάλευε" καιρό με την κατάθλιψη και το άγχος.

Στις 2 Ιανουαρίου 2022, η Amy Gregory, η οποία χρησιμοποίησε το όνομα Chloe Love στη δουλειά της, βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στο Barry, Vale of Glamorgan της Ουαλίας, μετά από ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Επειδή όπως έλεγαν "είχε πέραση" στο κανάλι για ενήλικες Babestation, οι φίλοι της Amy δημιούργησαν μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων στη μνήμη της μετά τον θάνατό της, καθώς απαίτησαν φόρο τιμής στην "πνευματώδη, έξυπνη και όμορφη νεαρή γυναίκα".


twitter

Μια μεταθανάτια εξέταση αποκάλυψε ότι η Amy πέθανε από πίεση στον λαιμό που προκλήθηκε από απαγχονισμό. Η ιατροδικαστής Patricia Morgan είπε: "Η Amy Louise Gregory, 24 ετών, είχε ιστορικό άγχους και κατάθλιψης.".

Η μαμά της, Karina απαίτησε φόρο τιμής στην κόρη της μετά τον θάνατό της και είπε: «Η Amy ήταν μια έξυπνη, φιλόδοξη, πνευματώδης νεαρή γυναίκα με ευγενική καρδιά και υπέροχο γέλιο.Στα 24 της η Amy είχε βιώσει πολλά σε σχέση με άλλους στην ηλικία της. Ήταν ένα ανθεκτικό, δυνατό και όμορφο κορίτσι που είχε ξεπεράσει πολλούς αγώνες και είχε αξιοποιήσει στο έπακρο τη σύντομη ζωή της.Θα λείψει πολύ στην οικογένειά της. Θα μας λείψει το γέλιο της, το τέλειο χαμόγελό της, το μάγουλό της, το χιούμορ της και η αφρώδης προσωπικότητά της.Αν και δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την απώλεια της Amy, θα συνεχίσουμε μαζί και θα κρατήσουμε τη μνήμη της ζωντανή στο σπίτι και στις καρδιές μας.Ελπίζουμε ότι όπου κι αν βρίσκεται η Amy τώρα νιώθει σαν στο σπίτι της, ασφαλής, αγαπημένη, θεραπευμένη και ελεύθερη».

Η σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων που δημιούργησε η Maria Grace συγκέντρωσε πάνω από 6.500 £.

Μια ανάρτηση στη σελίδα έλεγε: «Η Amy ήταν μια πνευματώδης, έξυπνη και όμορφη νεαρή γυναίκα και την αγαπούσαν πολύ η οικογένεια και οι φίλοι της.Ήταν ισχυρή, φιλόδοξη και ανθεκτική. Το γέλιο της ήταν δυνατό, το χαμόγελό της πλατύ και η καρδιά της μεγάλη. Αγαπούσε τα ζώα και λάτρευε τα δύο γούνινα μωρά της Bennie και Blanca. Eργαζόταν ως glamour μοντέλο και ήταν μια πολύ αγαπημένη συνάδελφος της οικογένειάς της στο Babestation TV, όπου ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Chloe Love. Η "Chloe" είχε πολλούς θαυμαστές και ανθρώπους που τη νοιάζονταν και η προσωπικότητά της έφερε πολύ φως σε μια σκοτεινή βιομηχανία. Δυστυχώς αυτό το φως δεν ήταν πάντα αρκετά έντονο για να λάμπει για την ΑAmy όλη την ώρα και συχνά πάλευε με κρίσεις βαθιάς κατάθλιψης».

Τα αγαπημένα σκυλιά της Amy οδήγησαν τα αυτοκίνητα της κηδείας στις 24 Ιανουαρίου πέρυσι και οι άνθρωποι κλήθηκαν να φορέσουν κάτι ρόζ αφού ήταν το αγαπημένο της χρώμα.

Παράλληλα με τη συγκέντρωση χρημάτων για την κηδεία της, οι φίλοι και η οικογένεια της Amy θέλουν επίσης να ευαισθητοποιήσουν για φιλανθρωπικά ιδρύματα ψυχικής υγείας.

Η σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων ανέφερε: «Η κατάθλιψη είναι συχνά μια σιωπηλή ασθένεια και ξέρουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ζητήσεις βοήθεια και να μιλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους, αλλά υπάρχουν οργανώσεις και γραμμές βοήθειας που είναι διαθέσιμες για να προσφέρουν δωρεάν υποστήριξη σε όλους μας σε περιόδους θλίψης και κρίσης ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ