Τζέιν Φόντα ετών 85: "Διατηρούμαι νέα γιατί έχω καλό κύτταρο και λεφτά"

Η αγαπημένη ηθοποιός απαντάει με χιούμορ

Αποκλειστική ειλικρίνεια από τη σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και κάποτε ιδρύτρια του aerobics, Τζέιν Φόντα!

Η 85χρονη ηθοποιός, η οποία έδειχνε λαμπερή στο πρόσφατο Ball της Όπερας της Βιέννης, δεν χάλασε το χατίρι καθώς απάντησε με χιούμορ σε έναν δημοσιογράφο του TMZ που τη ρώτησε για την προσωπική της πηγή της νιότης, ενώ πόζαρε για φωτογραφίες έξω από το θέατρο Ed Sullivan.


twitter

Η Τζέιν Φόντα μοιράστηκε το μυστικό της για να παραμείνει ζωντανή και νεανική, καθώς είπε ότι το κλειδί ήταν τα «καλά γονίδια και πολλά χρήματα».

Η βραβευμένη με Όσκαρ φαινόταν κομψή σε ολόμαυρα ενώ οι θαυμαστές περίμεναν να την δουν πριν από την εμφάνισή της στο The Late Show με τον Stephen Colbert. Φορούσε, επίσης, ασημένια chains σε επιστρώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Στα "κόκκινα" πάλι η Τζέιν Φόντα: Δείτε το βίντεο με την 85χρονη σταρ που ακόμα δίνει αγώνες, παρά τον καρκίνο

Συναντήθηκε με την παλιά της φίλη, Λίλυ Τόμλιν.. Οι δύο φίλες ήταν καλεσμένες στο βραδινό talk show για να προωθήσουν την τελευταία τους ταινία, Moving On.Η Λίλι φαινόταν φρέσκια με ένα ολόλευκο κοστούμι καθώς καθόταν δίπλα στην επί 40 χρόνια φίλη της. Φορούσε ένα χρυσό έντονο κολιέ ενώ τα μαλλιά της ήταν φτιαγμένα σε χαλαρές μπούκλες.


screenshot/cbs

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πώς κατέληξαν να συμπρωταγωνιστούν και ότι στην ουσία ξεκίνησε με ένα απλό τηλεφώνημα στον συγγραφέα και σκηνοθέτη Πολ Γουέιτς.«Είπα, γιατί δεν γράφεις μια ταινία για μένα και τη φίλη μου», και μου είπε, «σίγουρα». Και το σκέφτηκε και έγραψε ένα».

Διαβάστε ακόμη: Τζέιν Φόντα: «Πάσχω από καρκίνο - διαγνώστηκα με λέμφωμα non-Hodgkin - Ξεκίνησα χημειοθεραπείες» (φωτό & βίντεο)

Το Moving On κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ