Αντίο Μίμη: Τον άσο του ποδοσφαίρου αποχαιρέτισαν, συμπαίκτες & φίλοι – Συντετριμμένοι Νεστορίδης, Αντωνιάδης, Δομάζος, ποιοι πήγαν στην κηδεία (φωτό & βίντεο)

Υποκλίθηκαν όλοι στον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρέτισαν τον Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου τέθηκε από το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις 09:00 καλυμμένη με τη σημαία της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στις 2.00μμ η εξόδιος ακολουθία

Σε κλίμα συγκίνησης, πλήθος ανθρώπων παρέστησαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της ΑΕΚ, ανάμεσά στους οποίους ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Γιάννης Βούρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάμπης Νικολάου, ο Θωμάς Μαύρος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μελίνα Αποστολάκη, ο Μίμης Δομάζος και η Πόπη Δομάζου, ο Κώστας Πρέκας και άλλοι.

 

 

 

Κώστας Νεστορίδης

Ο Κώστας Νεστορίδης

Ο Απόστολος Κοντός

Ο Απόστολος Κόντος

Νίκος Σαργκάνης-Ηλίας Ατματσίδης

Ο Νίκος Σαργκάνης και ο Ηλίας Ατματζίδης

 

 

Αντώνης Αντωνιάδης

Ο Αντώνης Αντωνιάδης

 Στέλιος Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς

Γιάννης Βούρος

Ο Γιάννης Βούρος

Ντούσαν Μπάγεβιτς-Λάμπης Νικολάου

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς

Θωμάς Μαύρος

Ο Θωμάς Μαύρος

Γιώργος Νταλάρας-Χρήστος Νικολόπουλος

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Νικολόπουλος

 

 

Μίμης Δομάζος-Πόπη Δομάζου

Μίμης Δομάζος και Πόπη Δομάζου

Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Κώστας Πρέκας

Ο Κώστας Πρέκας

Στεφάνια για να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της ΑΕΚ έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οικογένεια του Στέλιου Σεραφίδη.

Αυτή αυτή την ώρα γίνεται η Εξόδιος Ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή στις 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ