Γκουίνεθ Πάλτροου: Αθώα για το ατύχημα στο σκι - Τι είπε στο αυτί του αντιδίκου μετά το άκουσμα της απόφασης

Απαλλάχθηκε τελικά από όλες τις κατηγορίες στη δίκη με τον συνταξιούχο γιατρό.

Αθώα κρίθηκε η Γκουίνεθ Πάλτροου, καθώς απαλλάχθηκε τελικά από όλες τις κατηγορίες, στη δίκη κατά ενός συνταξιούχου γιατρού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση που είχε μαζί της την ώρα που έκαναν σκι το 2016.

Στη χολιγουντιανή σταρ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους... ενός δολαρίου, ένα συμβολικό ποσό που ζήτησε προκειμένου να δείξει ότι δεν επρόκειτο για χρήματα – και της έδωσαν τη δικαίωση που αναζητούσε όταν επέλεξε να πάει σε δίκη αντί να συμβιβαστεί εξωδικαστικά.

Υπενθυμίζεται ότι, η Γκουίνεθ Πάλτροου κάθισε στο σκαμνί του δικαστηρίου της Γιούτα, αντιμέτωπη με κατηγορίες για "ανεπανόρθωτο τραυματισμό και εγκατάλειψη" σκιέρ σε χιονοδρομικό κέντρο έπειτα από σύγκρουση, όταν το 2016 κατέβαινε με τα σκι της "χωρίς να τηρεί τους προβλεπόμενους κανονισμούς" τις χιονισμένες πλαγιές του χειμερινού resort στο Park City.

Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι - Τι είπε στο αυτί του αντιδίκου μετά το άκουσμα της απόφασης
twitter

Στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον, υποστήριζε ότι έχει υποστεί τραύμα στον εγκέφαλο, ισχυριζόμενος ότι η χολιγουντιανή σταρ έπεσε πάνω του μετωπικά, ενώ διεκδικούσε αποζημίωση ύψους 300.000 δολαρίων!

Διαβάστε ακόμη: Ανατροπή στη δίκη Πάλτροου: Η ηθοποιός κατηγορεί το «θύμα» - "Με χτύπησε κι έφταιγε"

Η πλευρά της ηθοποιού κατάφερε να πείσει το δικαστήριο πως το ατύχημα δεν συνέβη από δική της υπαιτιότητα, με τους δικηγόρους της να πείθουν το ακροατήριο και κατόπιν τους ενόρκους πως το ατύχημα δεν οδήγησε σε κινητικά και άλλα προβλήματα 76χρονο, ο οποίος και συνέχισε απτόητος τα ταξίδια του.

ΔΙΚΗ ΠΑΛΤΡΟΟΥ

Τι είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο αυτί του αντίδικου μετά το τέλος της δίκης
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την αθώωσή της, η Γκουίνεθ Πάλτροου έδειξε απόλυτα ανακουφισμένη.

Μάλιστα, φεύγοντας από τη δικαστική αίθουσα, πλησίασε τον 76χρονο γιατρό, έσκυψε πάνω του και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

"Σου εύχομαι τα καλύτερα", είπε η ηθοποιόις, σύμφωνα με βρετανικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που είδαν το στιγμιότυπο. Εκείνος από την πλευρά του φαίνεται να της απαντά: "Ευχαριστώ, αγαπητή μου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ