Η Louis Vuitton παρουσίασε τη νέα της συνεργασία με την Yayoi Kusama: 10 χρόνια από την πρώτη τους "συνάντηση" - Μοναδικές δημιουργίες (βίντεο)

Μία συνεργασία που όλοι περίμεναν.

Άλλη μια συνεργασία της Yayoi Kusama με Louis Vuitton είναι γεγονός! Η συνεργασία πρωτοδοκιμάστηκε ως μέρος της έκθεσης Cruise 2023 της εταιρείας πολυτελείας και τώρα, επιτέλους είναι μπροστά μας.

 

 

 

 

Οι θαυμαστές της Louis Vuitton θα θυμούνται την πρώτη συνεργασία με τη Yayoi Kusama από το 2012 υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Marc Jacobs, η οποία περιείχε τις χαρακτηριστικές κουκκίδες του καλλιτέχνη στις σιλουέτες των τσαντών LV, συμπεριλαμβανομένων των Keepall, Neverfull, Papillion και Speedy.

 

 

 

 

Τώρα, αυτές οι τσάντες αξίζουν πάρα πολλά και η συνεργασία Yayoi Kusama x Louis Vuitton είναι ιδιαίτερα περιζήτητη από τους λάτρεις της μόδας και τους συλλέκτες. 10 χρόνια αργότερα, η Louis Vuitton συνεργάζεται ξανά με την Kusama, αυτή τη φορά ντύνοντας μερικές από τις τσάντες και τα ρούχα που δημιούργησε ο Nicolas Ghesquière στο αναγνωρίσιμο έργο του καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμη: Φαρέλ Γουίλιαμς: Διορίστηκε διευθυντής δημιουργικού της ανδρικής σειράς του Louis Vuitton

 

 

 

 

Η συνεργασία είναι και μια γιορτή της μακροχρόνιας συνεργασίας της Vuitton με την Kusama και της τεράστιας επιτυχίας αυτής της αρχικής ομάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ