#First Lady war στο twitter για το ποια είναι η «καταλληλότερη» & η «ομορφότερη»: Η Μελάνια, η Τζιλ, η Μισέλ – Τρεις διαφορετικές προσωπικότητες

Υποστηριχτές των Τζίλ Μπάινετ, Μελάνια Τραμπ και Μισέλ Ομπάμα έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για το ποιά έχει τις περισσότερες "προβολές"

 

Μάχη στο twitter για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Ποια είναι η καλύτερη, η ομορφότερη η καταλληλότερη για τη θέση;

Υποστηριχτές των Τζίλ Μπάινετ, Μελάνια Τραμπ και Μισέλ Ομπάμα έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου.

Ο… διαγωνισμός δεν έχει κανόνες και κριτήρια. Άλλωστε πως θα μπορούσε αφού είναι διαδικτυακός στα social media, όπου η… αναρχία βασιλεύει και οι απόψεις υπέρ και κατά δεν μπορούν να μπούνε σε ζυγαριά.

Η σημερινή πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, ο φωτογραφικός φακός δεν είναι πρώτη της προτεραιότητα, ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις και υπηρετεί πιστά το ρόλο.

Η  προηγούμενη, η Μελάνια Τραμπ αναμφισβήτητα ήταν η αγαπημένη των φωτογράφων. Υπήρξε άλλωστε και μοντέλο. Οι φήμες για τους τσακωμούς συχνοί-πυκνοί τη διάρκεια της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. Εξαφανιζόταν κατά διαστήματα και όταν οι φήμες φούντωναν την εμφάνιζε δίπλα του, ως… αξεσουάρ.

Όσο για τη Μισέλ Ομπάμα, δεν ήταν απλά η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Έφτιαξε δική της ατζέντα, με δράσεις που δημιουργήθηκαν από το «μηδέν» με κοινωνικό πρόσημο, πέρα από τις τυπικές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ