Το αδιαχώρητο χθες στην πρωτοβουλία της Μαρίνας Βερνίκου "Creaid": Λαμπερές παρουσίες κι εκπληκτικά εκθέματα εντυπωσίασαν για καλό σκοπό - Δείτε φωτό και βίντεο

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην έκθεση «Memorabilia».

Μια δημοπρασία για καλό σκοπό διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 5/4 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η φιλανθρωπική οργάνωση Creaid, πρόεδρος της οποίας είναι η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου.

Μαρίνα Βερνίκου - Χριστίνα Μπόμπα: Οι glam εμφανίσεις τους σε βραδινή έξοδο - Τα στρας, η δαντέλα και η λάμψη

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε τίτλο «MEMORABILIA COLLECTION». Σε αυτή δημοπρατούνται αντικείμενα διαφόρων επωνύμων της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η αγορά ενός ψηφιακού υπερηχοτομογράφου υψηλής ευκρίνειας για την έγκαιρη διάγνωση του παιδικού καρκίνου

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Η Μαρίνα Βερνίκου όπως ήταν φυσικό, συνοδευόταν από τον επί 18χρόνια σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, και τα τρία τους παιδιά, την Ντεμίλια, τον Γιώργο και την Ανέζια.

Το παρών στη βραδιά έδωσαν όμως και αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού, μερικών εκ των οποίων αντικείμενα δημοπρατούνται. Ανάμεσά τους οι κουμπάροι της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Κώστας Μπακογιάννης, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δέσποινα Μοιραράκη, o Mάνος Γαβράς, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Ελένη Πετρουλάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Σοφία Φυρού με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρίνα Βερνίκου στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη: Καλλιτεχνικές φωτογραφίες για τη stylish, πολυταξιδεμένη φιλάνθρωπο

Η Αγγελική Νικολούλη προσέφερε τα γυαλιά που φορούσε παλιά στο «Φως στο Τούνελ», τονίζοντας πως έχουν συναισθηματική αξία. «Έχω ευαισθησία στα παιδιά με καρκίνο, έχω χάσει ανιψιό 10 χρονών από παιδικό καρκίνο», είπε η δημοσιογράφος.

ΜΠΟΜΠΑ

τανιμανιδης μπομπα

Διαβάστε ακόμη: Μπόμπα-Τανιμανίδης: Δενδροφύτευση με τα Τανιμανιδάκια - Ξετρελάθηκαν οι δίδυμες! (φωτό - βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έδωσαν κι εκείνοι προσωπικά τους αντικείμενα προς πώληση. «Τώρα που γίναμε κι εμείς γονείς, το οτιδήποτε γύρω από τα παιδιά μας ευαισθητοποιεί περισσότερο», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε ότι τα δίδυμά τους τσακώνονται επειδή θέλουν το ίδιο πράγμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ