Πωλ Ευμορφίδης - Dragons Den: Φινάλε για το επιχειρηματικό σόου - Ο τρελός χορός του με τη Λιλή Περγαντά & τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο φετινός κύκλος έφτασε στο τέλος του και ο  Σάκης Τανιμανίδης προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή για την επόμενη σεζόν.

 

Αυλαία έριξε χθες το επιχειρηματικό σόου, Dragons' Den για τη φετινή σεζόν. 

Ο Πολ Ευμορφίδης ιδρυτής της COCO-MAT, χόρεψε στους ρυθμούς των Dire Straits και του «Walk Of Life».

Οταν «έπεσαν» οι τίτλοι του παιχνιδιού ο Πολ Ευμορφίδης σηκώθηκε και χόρεψε αρχικά με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δεν άργησε να σηκώσει από τη θέση της τη Λιλή Περγαντά η οποία τον συνόδεψε ευχαρίστως.

Δείτε επίσης: Dragons’ Den: Το success TV story της χρονιάς! 2.650.000 τηλεθεατές - Βίντεο με επιχειρηματίες που κέρδισαν τις επενδύσεις των κριτών

 

Στον χορό παρέσυρε στη συνέχεια και τη Μαρία Χατζηστεφανή.

Το επιχειρηματικό σόου του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, θα επιστρέψει του χρόνου, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Κάποιοι πήραν επενδύσεις και κάποιοι σημαντικά μηνύματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιχειρηματίες που θα έρθουν την επόμενη σεζόν, θα είναι πιο έτοιμοι και πιο διαβασμένοι και οι Dragons θα είναι πάλι εδώ, αναζητώντας την επόμενη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, που θα τη βοηθήσουν να φτάσει στα ουράνια», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, κλείνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού.

 

 

Κατά το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του Dragons Den, για ακόμα περισσότερες επενδύσεις.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ