Το πρώτο live του Μάθιου Μακόναχι στις 24 Απριλίου: Θα είναι στον αέρα με το Art of Living - "Γιατί ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ζείτε" (βίντεο)

Τι θέλει να πει ο ηθοποιός;

Ο Matthew McConaughey και ειδικοί προσκεκλημένοι θα βρίσκονται ζωντανά σε αυτήν την εκδήλωση, για να δημιουργήσουν ένα μέλλον που μπορείτε να ανυπομονείτε. ΝΑΙ, ήρθε η ώρα να κλείσετε το χάσμα ανάμεσα στο πού βρίσκεστε και στο πού θέλετε να είστε.

 

 

Τι ακριβώς θα γίνει τη Δευτέρα στις 24 Απριλίου;

Είναι απλό. Μία ζωντανή μονοήμερη εικονική εκδήλωση όπως τίποτα από όσα έχετε ζήσει… "Για να σας δείξω τον οδικό χάρτη για να ζήσετε ξανά. Αυτή είναι μια συνεύρεση... μια κίνηση που εσείς και ο κόσμος χρειάζεστε αυτή τη στιγμή...  Μια ευκαιρία για εσάς να τραβήξετε μια γραμμή στην άμμο, να αφήσετε πίσω σας τα τελευταία τρία χρόνια και να διαμορφώσετε τη ζωή σας με εμπιστοσύνη, χαρά και λίγο πιο παράνομη λογική.", γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Θα είναι φυσικά ο ΜακΚόναχι και καλεσμένοι όπως ο Tony Robbins και ο Dean Graziosi. Είναι μια μέρα, ζωντανή, εικονική και δωρεάν. Και συμβαίνει μόνο μια φορά. Γι' αυτό να είστε ψύχραιμοι με τον μελλοντικό σας εαυτό και εμφανιστείτε.

 

 

Γιατί το κάνει αυτό ο Μακόναχι;

Μετά από τρία χρόνια αβεβαιότητας και χάνοντας την ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους, ο ΜακΚόναχι - ο "Υπουργός Πολιτισμού" - ξέρει ότι ήρθε ο καιρός για μία αναγέννηση. Γι' αυτό κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει και σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε μαζί του για να δημιουργήσετε ένα πιο συναρπαστικό μέλλον για τον εαυτό σας.

Διαβάστε ακόμη: Μάθιου Μακόναχι: «Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σεξ με την μητέρα μου - Είχε βγει με το νεγκλιζέ, δεν ήθελε να τον καλύψουν» (βίντεο)

Αυτή η μονοήμερη εκδήλωση αφορά εσάς. Σχετικά με το να μάθετε να πλοηγείστε στα κόκκινα και κίτρινα φώτα στη ζωή σας και να βρείτε περισσότερα "Greenlights". Σχετικά με το να ξυπνήσετε την ψυχή σας, το πάθος σας, την πείνα σας. Σχετικά με τον ορισμό του "περισσότερα". Και όλα συμβαίνουν ζωντανά, μία φορά μόνο για περίπου 3 ώρες με τον McConaughey και τους καλεσμένους του στο κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Artoflivinevent.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ