Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάσταση στον Πύργο της Τήνου έκανε ο πρωθυπουργός - Στο πλευρό του η σύζυγος του, Μαρέβα (φωτό)

Παρακολούθησαν μαζί την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου Τήνου.

Nωρίτερα έστειλε στους πολίτες το πασχαλινό του μήνυμα από το νησί της Τήνου.

mits1

mitsotakis3829

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχές από την Τήνο - "Το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα" (φωτό - βίντεο)

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας. Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό.

mits6

tinos8w909

mits4

Διαβάστε ακόμη: Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι: Άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων - Το "καρφί" για τα "συμπλέγματα"

Όμως, τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μια καλύτερη Ελλάδα, μια πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Θέλω εδώ, από την Τήνο, να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ