Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ήρθε η Άνοιξη και έκανε την πρώτη του εξόρμηση στην φύση με τον γιο του - Τα παιχνίδια & οι αγκαλιές

 Βόλτα στην εξοχή με τον 7 μηνών γιο του...

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφος του Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς πριν από 7 μήνες και ο γνωστός σεφ απολαμβάνει όσο τίποτα την πατρότητα όπως βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas)

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο του – «Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη;» δείτε την ανάρτηση

To ζευγάρι έχει αποκτήσει γιο ο οποίος θα πάρει το όνομα Κίμωνας. Μάλιστα φέτος που έγιναν και οι τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης είναι πλέον γονείς, το διαφημιστικό spot για το reality μαγειρικής, ήταν εμπνευσμένο από την πατρότητα.

 

Σε προηγούμενες αναρτήσεις του τον έχουμε δει να πηγαίνει για μπύρα με το μικρό, ενώ ως γνωστόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι οπαδός του Πανιωνίου και έχουμε δει πως και ο γιος του έχει εξοπλιστεί με ρουχαλάκια με το σήμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

 

Αυτή τη φορά ο σεφ, πήγε το γιο του στην εξοχή και μιας και ήρθε η Άνοιξη, απόλαυσαν τον καλό καιρό και την ανθισμένη φύση. 

Συγκεκριμένα, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καταγράφεται ο δημοφιλής σεφ να πετάει το γιο του στον αέρα, σε ένα καταπράσινο τοπίο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ