Ιωάννα Σαρρή: Εύχεται στον αγαπημένο της για τη γιορτή του - «Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου» (φωτό)

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

Τη γιορτή του έχει σήμερα 23 Απριλίου ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή του ευχήθηκε με μία τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφος του τραγουδιστή ανέβασε ένα κοινό στιγμιότυπο μαζί του. Το μοντέλο κοιτά κατάματα στον φακό την ώρα που αγκαλιάζει τον τραγουδιστή. Η φωτογραφία είναι κοντινή και ασπρόμαυρη.

Στη φωτογραφία, η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης ποζάρουν αγκαλιασμένοι και κοιτούν τον φακό. Πάνω στο Instagram story της, η πρώην παίκτρια το GNTM έγραψε στα αγγλικά: «Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου» για την ονομαστική του εορτή.

Ο Γιώργος Σαμπάνης εξακολουθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media, όπως φρόντιζε να κάνει από την αρχή της καριέρας του. Το ζευγάρι είναι μαζί μερικούς μήνες.

Γιώργος Σαμπάνης: Η Ιωάννα Σαρρή δεν κρύβει τον έρωτά της – «Χρόνια πολλά στον Γιώργο μου»

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή

«Δεν προλαβαίνω να έχω προσωπικό χρόνο»
 Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. «Κατά κύριο λόγο αυτή την περίοδο περνάω το χρόνο μου στο στούντιο γιατί ετοιμάζω τον νέο δίσκο μου με την Cobalt Music. Βέβαια, τις προηγούμενες μέρες αφιερώθηκα στο Σπίτι με το Mega. Κάναμε αρκετές πρόβες για να είναι άρτιο το αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσετε εσείς στην τηλεόραση και ανυπομονώ για αυτό. Παράλληλα συνεχίζω τις δουλειές μου με άλλους καλλιτέχνες.

Για να καταλάβεις, βγήκε τώρα το τραγούδι που έγραψα για τον Γιώργο Μαζωνάκη, το κομμάτι της Έλενας Παπαρίζου αλλά και του Σωκράτη Μάλαμα. Ετοιμάζω κι άλλα πράγματα προσεχώς. Οπότε, ναι, είναι μια πολύ κουραστική περίοδος. Δεν προλαβαίνω να έχω προσωπικό χρόνο» εξηγεί ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ