Έλλη Στάη: Με ακαταμάχητο στυλ στην πρεμιέρα για την "Μήδεια του Κερουμπίνι" - Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας

Η επανεμφάνιση της Ελλης Στάη μετά από καιρό....

Καθώς το 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η Εθνική Λυρική Σκηνή προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσει την κορυφαία υψίφωνο του 20ού αιώνα, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Κουμεντάκη.

Με τη Μήδεια του Λουίτζι Κερουμπίνι ξεκινάει το αφιέρωμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας.

Η μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της ΕΛΣ με τρεις σπουδαίες όπερες της Αμερικής –τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, την Όπερα του Καναδά και τη Λυρική Όπερα του Σικάγου– θα παρουσιαστεί στις 25, 27, 30 Απριλίου και 2, 4, 9 Μαΐου 2023 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν και σκηνοθεσία και σκηνικά Ντέιβιντ ΜακΒίκαρ, με την Άννα Πιρότσι να ντεμπουτάρει στον ομώνυμο ρόλο.

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 

 

Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε χθες 25/4, βρέθηκε και η Έλλη Στάη. 

Δείτε επίσης: Έλλη Στάη: «Δεν έχω σχέδια επιστροφής στην τηλεόραση - Στην υπόθεση Καϊλή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» (βίντεο)

Η σιδηρά κυρίας της δημοσιογραφίας, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση. Συγκεκριμένα συνδύασε ένα animal print πουκάμισο  με μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες.

Το item που εντυπωσίασε περισσότερο, ωστόσο, ήταν το δερμάτινο πανωφόρι της. Σε έντονη φούξια απόχρωση φώτιζε το σύνολό της και έδενε άψογα με το μοτίβο του πουκαμίσου της.

Η Έλλη Στάη φωτογραφήθηκε μαζί με τη Βένια Παπαθανασοπούλου, μητέρα της συζύγου του γιου της, Μάρκου Κατσίμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ