Απίστευτη φρίκη: "Γονείς" έδεσαν τα παιδιά τους 5 και 9 ετών και τους έκαναν τατουάζ με το ζόρι - Μετά τους αφαίρεσαν το δέρμα (βίντεο)

Μητέρα και πατριός συνελήφθησαν από τις αρχές του Τέξας

Στην πόλη Σαβάγια της πολιτείας Τέξας των ΗΠΑ, οι τοπικές αρχές συνέλαβαν τη μητέρα και τον πατριό δύο μικρών παιδιών επειδή τα έδεσαν για να τους κάνουν τατουάζ κι έπειτα τους έκοψαν το δέρμα.

Η Μέγκαν και ο σύντροφός της Γκούνερ Φαρ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News κατηγορούνται πως έδεσαν τα παιδιά της ηλικίας 5 και 9 ετών με σχοινί, κάλυψαν το στόμα τους με ταινία και στη συνέχεια τους έδεσαν τα μάτια, καθώς πίεζαν τη βελόνα του τατουάζ στο δέρμα τους. Το δίκτυο επικαλείται κατάθεση που δόθηκε στην αστυνομία.

Το ζευγάρι έκανε τατουάζ στο πόδι της 5χρονης και στον ώμο του 9χρονου, ανέφερε η αστυνομία. Μόλις έγινε καταγγελία στην υπηρεσία προστασίας ανηλίκων η 27χρονη Μέγκαν και ο 23χρονος σύντροφός της Γκούνερ Φαρ φέρεται να επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα τατουάζ. Έτσι, έκοψαν κι έξυσαν το δέρμα των παιδιών κι έπειτα το έτριψαν με χυμό λεμονιού για να σβηστούν τα σχέδια.

«Υπήρχαν εμφανείς τραυματισμοί στα παιδιά στο συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το τατουάζ και φάνηκε ότι αφαιρέθηκε κομμάτι από τη σάρκα τους στη θέση που ήταν το τατουάζ και αυτό συνέβη τη στιγμή που οι αρμόδιες υπηρεσίες ενεπλάκησαν μετά από καταγγελία για κακοποίηση παιδιών», ανέφερε η αστυνομία.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η θετή μητέρα τους είχαν εντοπίσει το τατουάζ και ρώτησαν τη μητέρα των παιδιών. Εκείνη γέλασε και έφυγε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας των παιδιών κάλεσε την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, η οποία ξεκίνησε έρευνα και ειδοποίησε την αστυνομία στις 17 Απριλίου. Την επόμενη μέρα, η υπηρεσία προστασίας ανηλίκων απομάκρυνε από το σπίτι τον 9χρονο και τον 5χρονο, καθώς και τα δύο μικρότερα αδέρφια τους και μετέφερε τα δύο παιδιά που εμπλέκονταν στο συμβάν, στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τα παιδιά ενώ εντόπισε στην έρευνά της ένα κιτ για τατουάζ.

Η αστυνομία συνέλαβε τη Μέγκαν και τον σύντροφό της. Μητέρα και πατριός κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση. Ο αρχές έθεσαν εγγύηση 35.000 δολαρίων για τον καθένα τους. Τα παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την επιμέλεια της υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ