Ημέρα του Βασιλιά - Ολλανδία: Η βασίλισσα Μάξιμα κομψότατη στα πράσινα - Η κόρη της Αμαλία με σικ κοστούμι αξίας 1400 ευρώ (φωτό)

Υπέροχα σύνολα για μαμά και κόρη!

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας και οι δύο κόρες της, η πριγκίπισσα Αμαλία και η πριγκίπισσα Αριάν, βγήκαν την Πέμπτη για να γιορτάσουν τον πατέρα τους Βίλεμ-Αλεξάντερ για την Ημέρα του Βασιλιά.

Η Μάξιμα και η Αμαλία έκαναν ασυναγώνιστες εμφανίσεις. 

Η βασίλισσα Μαξίμα, 51 ετών, φόρεσε ένα ολοκαίνουργιο φόρεμα για την περίσταση, το οποίο περιείχε ένα μεταξωτό πλεκτό τοπ "Melso" σε λαχανί neon χρώμα της μάρκας Natan Couture.

 

 

 

 

 

 

Το μπλουζάκι είναι από ανακυκλωμένο μετάξι, το οποίο παρουσιάστηκε στη συλλογή SS23 Couture Collection στο Natan Couture.

Η Maxima συνδύασε αυτό το τοπ με μια ασορτί φούστα από μεταξωτό shantung της Natan Couture "Musco" με πράσινη ζώνη με φιόγκο.

 

 

Ως αξεσουάρ, η βασίλισσα Μαξίμα κρατούσε μια τσάντα clutch "June" της Marina Raphael, την οποία έχει φορέσει στο παρελθόν και η κόρη της πριγκίπισσα Αριάν.

Η τσάντα, αξίας £638 είναι κρεμ χρώματος και διαθέτει ένα όμορφο χρυσό κούμπωμα.

 

 

 

Για παπούτσια, η βασίλισσα Μαξίμα φόρεσε ένα νέο ζευγάρι σανδάλια Natan Couture N3988 από λευκό δέρμα.

 

Η πριγκίπισσα Αμαλία ήταν εξίσου εντυπωσιακή με ένα σακάκι σε άνετη γραμμή,από  Marina Rinaldi σε φούξια χρώμα, το οποίο κοστίζει 1400 ευρώ. 

 

 

Το συνδύασε με το ασορτί παντελόνι "Rete" της Marina Rinaldi σε φούξια επίσης χρώμα, το οποίο αξίζει 290 ευρώ. 

 

Ως αξεσουάρ, είχε μαζί της μια μακριά δερμάτινη τσάντα ώμου Jacquemus "Le Bambino" αξίας 835 ευρώ σε πράσινο χρώμα, την οποία έχει στην κατοχή της από τον περασμένο Απρίλιο.

Τέλος, επέλεξε τις nude δερμάτινες γόβες της Gianvito Rossi "Gianvito 85", τις οποίες κατέχει επίσης από πέρυσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ