Ο Σπύρος Σούλης μας αποκαλύπτει: Ποιοι είναι οι 3 χρωματικοί συνδυασμοί για το υπνοδωμάτιο που δε θα βαρεθείτε ποτέ

Ο πιο σύντομος και πιο οικονομικός τρόπος για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιο είναι να εστιάσετε στα χρώματα.

Το υπνοδωμάτιο, είναι ο πιο προσωπικός σας χώρος στο σπίτι και ο βασικός σκοπός του είναι να σας ξεκουράζει οποιαδήποτε στιγμή το έχετε ανάγκη. Σε περίπτωση που νιώθετε ότι δεν εκπληρώνει απόλυτα αυτόν τον σκοπό, τότε ίσως να χρειάζεται μια μικρή ανανέωση.

Ο πιο σύντομος και πιο οικονομικός τρόπος για να το μεταμορφώσετε, είναι να εστιάσετε στα χρώματα, αφού έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για το υπνοδωμάτιο, ακολουθούν οι 3 πιο διαχρονικοί συνδυασμοί σύμφωνα πάντα με το spirossoulis.com, που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και που δεν θα τους βαρεθείτε ποτέ.

Πράσινο με γκρι

Το πράσινο σε dusty αποχρώσεις όπως και το γκρι, μπορούν να συνδυαστούν άψογα μεταξύ τους. Το γκρι μπορεί να αποτελέσει μια μοντέρνα ουδέτερη βάση, ενώ το πράσινο στους τοίχους και στα σκεπάσματα μπορεί να χαρίσει μια αρκετά φυσική όψη.

Λευκό με μπεζ 

Η επιλογή αυτή είναι ασφαλής και μπορεί να ταιριάζει σε κάθε στιλ διακόσμησης, από το κλασσικό μέχρι και το πιο μοντέρνο. Ο χώρος θα δείχνει πάντα φωτεινός και καθαρός.

Υπάρχει μόνο μια παγίδα σε αυτή την επιλογή. Η πολύ ασφάλεια μπορεί να οδηγήσει σε βαρεμάρα. Για να αποφύγετε ένα flat αποτέλεσμα, καλό είναι να δώσετε μεγάλη προσοχή στις υφές και να φροντίσετε να ποικίλουν.

Γαλάζιο - καφέ

Τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για το υπνοδωμάτιο. Το γαλάζιο συμβολίζει την ηρεμία και την ψυχική ανάταση, ενώ το καφέ είναι ένα γήινο  και ουδέτερο χρώμα, που προκαλεί το αίσθημα της ασφάλειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ