MasterChef: Το γλυκό που του χάρισε 10.000 ευρώ! - Δείτε τη δοκιμασία (βίντεο)

Η θρυλική δοκιμασία του τοίχου και η «μάχη» Αλέξανδρού και Νίκου για το Silver Award 

Ο Νίκος Τράκας ήταν ο νικητής στη «μάχη» για το Silver Award με τον Αλέξανδρό Αντωνελάκη στην δοκιμασία του MasterChef στο επεισόδιο της Παρασκευής (28/4), οπού δεν υπήρχε αποχώρηση αλλά αντιγραφή ενός ιδιαίτερα απαιτητικού γλυκού δια χειρός του διεθνούς pastry chef, Antonio Bachour.

Μετά την πολυαναμενόμενη Ομαδική Δοκιμασία του «Τοίχου», οι δύο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο της εβδομάδας για να μάθουν ποια κατάφερε να οδηγηθεί στην πολυπόθητη νίκη, που θα έδινε τη δυνατότητα στον αρχηγό της και ένα ακόμη μέλος της να διεκδικήσουν το Silver Award των 10.000 ευρώ!

Για πρώτη φορά, η νικήτρια ομάδα ήταν εκείνη που οδηγήθηκε στην ψηφοφορία και επέλεξε το μέλος της που θα μονομαχήσει με τον αρχηγό για να διεκδικήσει το Silver Award του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Μπλε και η ομάδα ψήφισε ποιος παίκτης θα μονομαχήσει μαγειρικά με τον αρχηγό Νίκο Τράκα για το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο. Οι μπλε ψήφισαν και αποφάσιζαν πως ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νίκο.

Οι δυο επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του πολυβραβευμένου pastry chef Antonio Bachour. Οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης , Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά και ο καλεσμένος κριτής, αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος κέρδισε το Silver Award, αλλά και τις 10.000 ευρώ.

«Δεν το πιστεύω! Βιβλίο, 10.000 ευρώ, σεμινάριο! Καλά είναι», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του ο Νίκος Τράκας στους κριτές του MasterChef.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ