Ριάνα: Σέξυ εμφάνιση με σούπερ μίνι φόρεμα Chanel - Faux-fur σακάκι & ψηλά τακούνια λίγο πριν γεννήσει (φωτό - βίντεο)

Εκπληκτικό look!

«Πρόβες» για το Met Gala φαίνεται πως κάνει η Ριάνα, η οποία εθεάθη με λουκ αλά Karl Lagerfeld το βράδυ του Σαββάτου.

Η 35χρονη σούπερ σταρ της μουσικής, βγήκε για δείπνο το βράδυ του Σαββάτου, ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με Chanel – συμπεριλαμβανομένου ενός cropped faux-fur σακακιού και ενός ζευγαριού γυαλιών με το λογότυπο «CC».

 

 

Όπως σημειώνει η Vogue, για το συγκεκριμένο λουκ η Ριάνα δανείστηκε κομμάτια από την φθινοπωρινή συλλογή της Chanel του 1994, λίγες ημέρες πριν από το φετινό Met Gala. Η απόφαση γι’ αυτό το λουκ, μπορεί να είναι κάτι σαν μια προαναγγελία για το Met, καθώς η συλλογή σχεδιάστηκε από τον Karl Lagerfeld, ο οποίος θα τιμηθεί στη φετινή εκδήλωση.

«Ούτε καν Δευτέρα» έγραψε η Ριάνα στη λεζάντα μιας συλλογής φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media της. Στις φωτογραφίες, η ιδρύτρια της Fenty Beauty φοράει ένα χνουδωτό λευκό μίνι φόρεμα, γόβες Amina Muaddi και ένα faux γούνινο καπέλο Benny Andallo, για να δέσει με αυτά τα κομμάτια Chanel αναφέρει η Vogue.

 

 

Το φετινό Met Gala τιμά τον Karl Lagerfeld
Υπενθυμίζεται πως το φετινό Met Gala έχει τον επίσημο τίτλο «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» καθώς το θέμα τιμά τον διάσημο Γερμανό σχεδιαστή μόδας που πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019 σε ηλικία 85 ετών.

Η Ριάνα στο Met Gala του 2018

Διαβάστε ακόμη: Η Ριάνα γίνεται... Στρουμφίτα! Θα δανείσει τη φωνή της στην "μπλε ηρωίδα" για τη νέα ταινία των "Στρουμφ"- Πότε θα βγει στους κινηματογράφους (βίντεο)

Στο Gala του 2018, η Ριάνα είχε επιλέξει ένα ασημένιο μίνι φόρεμα με χάντρες, κάπα και μίτο του John Galliano σε μια τέλεια ερμηνεία του θέματος. Ανακηρύχθηκε μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς και η εμφάνισή της έγραψε ιστορία στο Met Gala.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ