Σε μεγάλα κέφια η Σακίρα: Βραβεύτηκε γυναίκα της χρονιάς στο Μαϊάμι - ''Οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε''

''Δεν έχει σημασία αν κάποιος σου είναι πιστός'', είπε

Η Shakira, πέρα από μια ταραχώδη προσωπική περίοδο που πέρασε τους τελευταίους μήνες, απολαμβάνει μια γλυκιά επαγγελματική στιγμή.

Η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα έλαβε το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς" στα βραβεία "Women in Latin Music Awards" του Billboard το Σάββατο, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι, όπου η τραγουδίστρια ζει σήμερα με τα παιδιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Δείτε επίσης: Σακίρα: Αφού έβγαλε τραγούδια για την απιστία και το χωρισμό, τώρα κάνει έκκληση να σεβαστούν τα παιδιά της - "Το ζητάω ως μητέρα" (φωτό)

Η πρώην σύντροφος του Πικέ παρέλαβε το βραβείο και έβγαλε έναν λόγο που έγινε πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας, που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», ανέφερε η Σακίρα. Και συνέχισε: «Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είμαστε τέλειοι αντικαθίσταται από την επιθυμία να είμαστε αυθεντικοί».

 

 

Η Σακίρα εμφανίζεται πλέον πιο δυνατή από ποτέ και τα λόγια της φαίνεται να συγκινούν πολλές γυναίκες θαυμάστριές της. «Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. '

«Είμαστε πιο γενναίες από ότι νομίζουμε. Είμαστε, επίσης, πιο ανεξάρτητες από όσα μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία να αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση των άλλων και να ξεχνάει τον εαυτό της; Μου έχει συμβεί αυτό».

Η διάσημη τραγουδίστρια, πριν λίγο καιτό γνωστοποίησε μέσω ανάρτησή της στο Instagram ότι αποχαιρετά την ζωή της στην Βαρκελώνη και μετακομίζει με τα παιδιά και τους γονείς της στο Μαϊάμι μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Με μία εικόνα από την Βαρκελώνη η σταρ έγραψε στα ισπανικά:

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα΄΄. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ