Kelly Brook: Eυτυχισμένη με τον 37χρονο Γάλλο topmodel, σύζυγό της- ''Aκόμα μου ζητάνε να δείχνω τις καμπύλες μου''

Ζει τον απόλυτο έρωτα! 

Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας στο προσκήνιο θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι η Kelly Brook έχει βαρεθεί τις γυμνόστηθες φωτογραφίες,  αλλά η ίδια επιμένει ότι το συνεχές ενδιαφέρον για τις διάσημες καμπύλες της είναι μια πηγή κολακείας.

 

 

 

 

 

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αρχικά ως μοντέλο αφού κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς όταν ήταν 16 ετών και γρήγορα έγινε η αγαπημένη των περιοδικών με αμέτρητα άρθρα στα περιοδικά Loaded, FHM και GQ.

Δείτε επίσης:  H Κέλι Μπρουκ στην παραλία! - Στέναξαν οι κολυμβητές με το εντυπωσιακό μπούστο -Εκείνη είχε μάτια όμως... (φώτο)

 

 

Σήμερα, 43 ετών - πρόσφατα παντρεμένη με τον Ιταλό Jeremy Parisi, που είναι μοντέλο -   και συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή Drive Time του Heart Radio, το μόντελινγκ της Kelly περιορίζεται συνήθως στο Instagram, όπου έχει 1,3 εκατομμύρια followers.

 

 

Η ίδια μάλιστα δηλώνει πως καμία από τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media, δεν είναι επεξεργασμένη

Η ίδια δήλωσε στη Sun: "Το μόνο είδος μηνυμάτων που λαμβάνω είναι "Κέλι, γιατί δημοσιεύεις φωτογραφίες από τον κήπο σου;" Θέλουμε να δούμε το στήθος σου!" Μου συμβαίνουν τέτοια πράγματα, με τα οποία γελάω.

Ο γάμος και ο έρωτας με το μοντέλο 

Η διάσημη ηθοποιός και θρύλος των pin-up κοριτσιών της δεκαετίας του 2000 παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Jeremy Parisi σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό γάμου και μια αξιοθαύμαστη τελετή στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Civitavecchia το Αύγουστο του 2022.

Το φόρεμα της ηταν φαντασμαγορικό με υπέροχο ύφασμα και το συνδύασε με τιάρα και κοσμήματα. Επέλεξε τον οίκο Savannah Miller. 

 

 

 Υπενθυμίζεται ότι το 2016 το σώμα της Κέλι Μπρουκ ανακηρύχθηκε το πιο τέλειο στον κόσμο. Τα χρόνια που ακολούθησαν το σώμα της άλλαξε αρκετά, λόγω αρκετών αυξομειώσεων σε κιλά, ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια, τώρα πια είναι πιο ευτυχισμένη. «

 

 

Α, όχι, δεν κάνω δίαιτα. Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Είμαι σε αυτό το βάρος για λίγο, το λατρεύω και θα παραμείνω σε αυτό ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον.. Φοράω νούμερο 38 στη μέση, αλλά όταν πρόκειται για το στήθος και τον πισινό, είναι 40. Αυτό είναι το υγιές, χαρούμενο μέγεθός μου.

Οι φορές που ήμουν η πιο αδύνατη στη ζωή μου ήταν οι ίδιες που ήμουν η πιο δυστυχισμένη. Δεν θα ήθελα να ξαναβρεθώ σε αυτό το πετσί», τόνισε σε δηλώσεις της πριν ένα χρόνο. Τέλος, όπως ανέφερε πριν ένα μήνα στους δημοσιογράφους, δε θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει δίαιτα για τον γάμο της.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ