Το total white look της Πόπης Τσαπανίδου, που συνόδευσε χθες τον Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ - Η μαύρη 12ποντη γόβα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ....

Μετά από οκτώ χρόνια, οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους τηλεοπτικά και ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προγράμματά τους, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Απέναντι στους πολιτικούς αρχηγούς κάθισαν, με αλφαβητική σειρά, οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Δηλαδή, η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA).

Να θυμίσουμε ότι με κλήρωση καθορίστηκε ότι η Σία Κοσιώνη θα ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που θα έκανε ερώτηση ενώ ο κύκλος των θεματικών έκλεισε με ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα.

Δείτε επίσης:Τι φόρεσαν οι κυρίες στο debate των πολιτικών αρχηγών - Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη & Ράνια Τζίμα (φωτό)

 

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδεψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πόπη Τσαπανίδου. 

Η Πόπη Τσαπανίδου για τη βραδιά επέλεξε ένα ολόλευκό κοστούμι, που είναι μεγάλη τάση της φετινής μόδας. Σικάτη, λαμπερή και εντυπωσιακή όπως ήταν φυσικό κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το look της ολοκλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα, μαύρη τσάντα και 12ποντες μαύρες γόβες.  Τα μαλλιά της, τα είχε αφήσει κάτω, σε χαλαρούς κυματισμούς. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ