Τα "σπάει" το προεκλογικό σποτ του Ερντογάν: Εμπιστεύσου τον μπαρμπέρη που ξέρεις για να μη βγεις αναμαλλιασμένος & αγνώριστος (βίντεο)

Μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Τουρκία, ο Ερντογάν ανέβασε ένα νέο προεκλογικό σποτ

Μία ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κυκλοφόρησε ένα νέο προεκλογικό σποτ. Με το βίντεο αυτό, ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να στοχοποιήσει την Εθνική Συμμαχία μέσω… μπαρμπέρηδων

Συγκεκριμένα, στο νέο προεκλογικό σποτ βλέπουμε έναν άνδρα να πηγαίνει για κούρεμα, αλλά να του περιποιούνται το μαλλί πολλοί μπαρμπέρηδες με το αποτέλεσμα να είναι πολύ απογοητευτικό. Στο τέλος του σποτ, τον αναλαμβάνει ένας και του περιποιείται το μαλλί πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλει να περάσει το κυβερνών κόμμα, είναι να εμπιστεύεσαι τον μπαρμπέρη που γνωρίζεις, δηλαδή τον Ερντογάν.

 

 

Το προεκλογικό σοου του Ερντογάν
Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, ο Ερντογάν προσπαθεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Τον βλέπουμε να τραγουδάει και να προσπαθεί να βγάλει το προσωπείο του σκληρού ηγέτη. Ακόμη, προσπαθεί να δείξει το έργο που έχει κάνει τα τελευταία είκοσι χρόνια που κυβερνάει.

Σε κάθε του προεκλογική ομιλία, ο Τούρκος πρόεδρος τραγουδά, το άσμα που έχει γραφτεί για εκείνον.

– Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Δύο μέρες πριν τις εκλογές ο Ερντογάν στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα - Τι είπε στον Μανώλη Κωστίδη το παρασκήνιο της συνάντησης (βίντεο)

 

 

Μάλιστα, για χάρη του τούρκου προέδρου γράφτηκε ακόμη ένας νέος… ύμνος που αναφέρει:

– O λόγος του σωστός δεν έχει ψέμα
– Είναι ο εφιάλτης των τυράννων
– Προχωράει στον δικό του δρόμο, ο ηγέτης που περιμέναμε! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!
– Προχωράει στον δικό του δρόμο, ο ηγέτης που περιμέναμε! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!
– Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ