Αθηναΐς Νέγκα: Θα έπρεπε να υπάρχει μάλλον ξεχωριστή γιορτή για τις χωρισμένες μαμάδες και την κούραση που διαλύει τις ίδιες και τα παιδιά τους (φωτό)

Τι εύχεται για την ξεχωριστή αυτή μέρα...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εύχεται η Αθηναΐς Νέγκα για τη γιορτή της μητέρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία στο αμάξι με τα δύο κοριτσάκια της ενώ κοιμούνται. 

Στη λεζάντα έγραψε "Χρόνια πολλά μαμάδες! Θα έπρεπε να υπάρχει μάλλον ξεχωριστή γιορτή για τις χωρισμένες μαμάδες και την κούραση που διαλύει τις ίδιες και τα παιδιά τους :διαμάχες, κακή συνεννόηση μα περισσότερο γκρίνια. Το είσαι χωρισμένη μαμά σημαίνει πολλά βουνά γκρίνιας και ελάχιστη βοήθεια, προεκλογικά κανένα κόμμα δεν σκέφτεται αυτές τις πελαγωμένες μαμάδες και μάλλον αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί! Δεν έχω μαζί μου τα παιδιά μου σήμερα, θα τα δω το βράδυ και δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν μου ευχηθούν, γιατί θα τους ευχηθώ εγώ: αν γίνουν ποτέ μαμάδες να πάνε όλα καλά και να είναι κάπως πιο ξέγνοιαστες από την δικιά τους μαμά που συνήθως είχε δουλειά ή στεναχώριες. Τέλος στησίματος ηρωικού αυτό-αδριάντα! Να περάσετε όλοι καλά!"

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Την μεγάλη της κόρη την απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Χάρη Ζαχαριά, ενώ πριν από περίπου ενάμισι χρόνο έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της.

Πριν από κάποιους μήνες είχε κάνει γνωστό το χωρισμό της με το σύζυγο της, Γιάννη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός λίγο πιο μετά και ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν το παιδί τους.

Διαβάστε ακόμη: Αθηναΐς Νέγκα: "Είμαι ο πιο μετέωρος, φοβισμένος άνθρωπος" - Πώς χαρακτηρίζει Λιάγκα, Παπανώτα και Ουγγαρέζο (βίντεο)

Η Αθηναϊς είχε γράψει τότε: «Εγώ και ο τυχερός σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. εγώ και ο τυχερός σύζυγος, έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες. εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν εχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ο,τι και όπως μπορεί ο καθένας. θα κρατήσω λοιπόν αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της.από την παρουσίαση του βιβλίου της @mariapanagopoulou_ Το απωθημένο φυγείν αδύνατον που ήταν ο λόγος να βγούμε. διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενω ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται-ως πότε άραγε;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ